Militair museum korting

Militair museum korting

Het Militair museum is een ontzettend leuk museum voor kinderen. Zowel jongens als meisjes kijken er hun ogen uit. Hier komt de geschiedenis tot leven. Wat gebeurde er echt in de oorlog? Welke voertuigen en vliegtuigen gebruikten ze toen? In het museum blijft het niet bij kijken en lezen alleen, er valt van alles te doen, te beleven, te ontdekken en te experimenteren. Een dag is te kort in dit interessante en leerzame museum. Een nadeel van een museumbezoek met het hele gezin zijn de hoge kosten. Probeer daarom een of meer kortingskaartjes te regelen. Zie hieronder hoe dit wellicht gaat lukken.

Bekijk hier de tickets >>

De kortingen op tickets voor het Militair museum.

 • Militair museum korting

  Bron: https://www.nmm.nl/plan-je-bezoek/tickets-en-prijzen/

  Koop de tickets bij de ANWB. Zowel volwassenen als kinderen krijgen dan korting op hun kaartje. Te bestellen op de website van deze organisatie en alleen geldig voor leden.

 • Kleine kinderen tot en met 3 jaar betalen niets.
 • Houders van de CJP-pas en studenten krijgen een leuke korting.
 • Met de volgende passen kom je gratis binnen: museumkaart, defensiepas, veteranenpas, rembrandtpas, ICOM-pas en de postactievenpas.
 • Kom je met een grotere groep tegelijk, dan worden de kaartjes ook een stuk goedkoper. Misschien leuk om met de hele familie of een stel vrienden op dezelfde dag te gaan.
 • Bied mee via ticketveiling en win de kaartjes voor een klein prijsje. Houd altijd in gedachten hoeveel geld je maximaal wilt uitgeven voor een ticket. Bieden mensen daarboven, stop dan en probeer met een volgende bieding mee te doen.
 • Kijk op de website dagjewegtickets.nl. Het is ook handig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je weet dan altijd direct op welke uitjes er korting wordt gegeven.
 • Bestel je tickets via de Uitjekrant. Je doet dit snel en eenvoudig online en ontvangt 10% korting op de reguliere prijs.
 • Zoek even of er op Marktplaats toevallig kaartjes voor het Militair museum worden aangeboden.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Militair museum korting
4.4 met 9 stemmen

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Heb je een korting gevonden?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.