Maritiem museum openingstijden

Maritiem museum openingstijden

Ga je met een astronaut mee op ontdekkingsreis? Wil je met de jongste kinderen naar het Maritiem museum? Laat ze dan deelnemen aan de kinder-doe tentoonstelling. Ook de kades en steigers zijn een bezoekje zeker waard. Het Maritiem museum is een leuk uitstapje voor nieuwsgierige en onderzoekende mensen. Hieronder lees je handige weetjes wat betreft de openingstijden van het museum.

Bekijk hier de tickets >>

De openingstijden van het Maritiem museum.

 • Maritiem museum openingstijden

  Bron: https://www.maritiemmuseum.nl/contact

  Het museum is in principe iedere dag geopend. Behalve de maandag, dan zijn ze gesloten.

 • Meestal gaat het museum open om 10:00 uur en sluit het om 17:00 uur. Alleen op zondagen en feestdagen is dit anders. Dan gaat het museum een uurtje later, dus om 11:00 uur, open. Geen probleem, want dan slapen de meeste mensen toch lekker uit.
 • Valt een feestdag op maandag, dan is het museum dus wel gewoon open.
 • Gesloten dagen van het museum: Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Eerste Kerstdag.
 • Voor de schoolvakanties van regio midden geldt weer een uitzondering: dan is het museum iedere dag, dus ook op maandag, open vanaf 10:00 uur.
 • Wil je ook naar de haven van het Maritiem museum, dan kan dat met je gewone entreekaartje. Je hoeft dan dus geen extra kosten te betalen. Je kunt hier schepen en kranen bezoeken. Dit kan iedere dag tot 16:00 uur. Doe dit dus niet helemaal aan het einde van het bezoek. De haven sluit eerder dan het museum zelf.
 • Ook de bibliotheek van het museum is te bezoeken. De openingstijden zijn: 10:00 uur tot 17:00 uur. Let op, dit is alleen mogelijk op vrijdag. Dus een keer in de week. Vind je dit interessant, plan je bezoek aan het Maritiem museum dan zeker op vrijdag.
 • Wil je graag op een rustig moment naar het museum, probeer dan zo vroeg mogelijk te gaan. De meeste mensen komen pas aan het einde van de morgen of aan het begin van de middag.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Maritiem museum openingstijden
4.6 met 10 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.