Maritiem museum korting

Maritiem museum korting

Heeft de maritieme wereld invloed op ons dagelijkse leven? Volwassenen en kinderen leren hierover veel in het Maritiem museum. Er is veel te zien en te beleven. Behalve op maandag kan op iedere dag gratis een bezoek gebracht worden aan de kaders en steigers in de Maritiem Museum Haven. Dat is een leuk extraatje dat niets kost. Nu nog de entreekaartjes voor het museum zelf met korting zien te bemachtigen. Probeer onderstaande opties en dit gaat vast lukken.

Bekijk hier de tickets >>

Kortingen voor het Maritiem museum?

 • Maritiem museum korting

  Bron: https://www.maritiemmuseum.nl/entreeprijzen

  Koop je tickets bij de ANWB en profiteer van 10% korting. Er zijn geen bijkomende kosten en je regelt dit eenvoudig via de website van de organisatie. Dit voordeel geldt alleen voor leden van de ANWB.

 • Kinderen tot 4 jaar mogen gratis naar binnen.
 • Met de CJP-pas ontvang je korting op de entreeprijs.
 • De volgende kaarten en passen geven je korting op je tickets voor het Maritiem museum: Museumkaart, Rotterdampas, ICOM en de BankGiro Loterij VIP-KAART.
 • Leden van de vereniging Rembrandt hebben gratis toegang.
 • Ga je vaker naar dit museum, dan kun je overwegen of het interessant is om vriend te worden. Je betaalt dan eenmalig 50 euro en mag de rest van het jaar gratis naar binnen. Uiteraard profiteer je als vriend van meer gratis voordelen.
 • DagjeWeg.nl biedt je de mogelijkheid om tickets met 20% korting te kopen. Je krijgt daarnaast ook korting op het parkeren en op artikelen die je aanschaft in de giftshop.
 • Kijk of er op de website kortingkaartjes.nl tickets voor het Maritiem museum worden aangeboden.
 • Marktplaats heeft ook vaak aanbiedingen voor dit museum. Soms zijn er ook particulieren die hun toegangsbewijzen voor het museum op deze verkoopsite aanbieden. Je betaalt dan allicht minder dan wanneer je de ticket aan de kassa koopt.
 • Kijk of je gebruik kunt maken van een leuke korting door middel van social deal.

Kijk voor actuele kortingen op de betreffende websites. Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Maritiem museum korting
4.6 met 5 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.