Maritiem museum entreeprijs

Maritiem museum entreeprijs

Entreeprijzen voor het Maritiem Museum.
Ontdek alles over de invloed van de Maritieme wereld in het Maritiem Museum in Rotterdam. Het museum neemt je mee op reis door de omvangrijke geschiedenis van de Maritieme Wereld. In het museum vind je geregeld verschillende tentoonstellingen. Wij hebben de belangrijkste tentoonstellingen op een rijtje gezet. Daarnaast vind je de entreeprijzen.

Bekijk hier de prijzen >>

De tentoonstellingen en entreeprijzen.

 • Maritiem museum entreeprijzen

  Bron: https://www.maritiemmuseum.nl/entreeprijzen

  Expeditie knappe koppen. In deze tentoonstelling ontdek jij of jij het in je hebt om een wereldreiziger te worden. In deze tentoonstelling wordt een link gelegd tussen de avonturiers van vroeger en astronaut André Kuipers.

 • De Offshore Experience. Deze permanente tentoonstelling neemt je mee onder water. Hier is namelijk ook ontzettend veel te ontdekken.

Natuurlijk is er genoeg te doen en te zien in het Maritiem museum in Rotterdam, maar hoeveel een kaartje kost is ook belangrijk bij het plannen van een dagje weg. Hierbij de entreeprijzen op een rijtje:

 • Een kaartje kost voor een volwassene 12,50 euro. Kinderen tussen de 4 en 15 jaar betalen 9 euro voor een kaartje. Is een kind jonger dan 4 jaar? Dan mag hij/zij gratis naar binnen.
 • Studenten en bezitters van een CJP-pas betalen 9 euro per persoon.
 • Met de volgende passen mag je gratis het museum bezoeken: Museumkaart, Rotterdampas, ICOM, BankGiro Loterij VIP-KAART en leden vereniging Rembrandt.
 • Op vrijdag is het mogelijk om de bibliotheek te bezoeken. Hiervoor hoef je geen kaartje te kopen.
 • Als je van plan bent vaker in het museum te komen, dan kan je ervoor kiezen om vriend van het museum te worden. Voor 1 volwassene kost dit 50 euro en voor twee 75 euro. Je mag dan ook bezoek meenemen.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Maritiem museum entreeprijs
4.6 met 5 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.