Maritiem museum drukte

Maritiem museum drukte

Wanneer kan je het best het Maritiem museum bezoeken? Alles over de drukte in dit museum.
Het Maritiem museum in Rotterdam laat je alles zien rondom de maritieme wereld en de invloed hiervan op de rest van de wereld. Het museum ligt op een bijzondere locatie namelijk aan de Leuvehaven in Rotterdam. Een toepasselijker locatie bestaat er natuurlijk niet. Bezoek in het museum de verschillende tentoonstelling die allemaal interactief zijn zodat ook kinderen hier veel kunnen leren. Het Maritiem museum is zelfs het museum van het jaar geworden! Lees hieronder meer over Maritiem museum drukte.

Bekijk hier informatie en tickets >>

Drukke en rustige dagen in het museum?

Maritiem museum drukte

Bron: https://www.maritiemmuseum.nl/

Met al deze aandacht voor het museum kan je verwachten dat het mogelijk is dat het druk is in het museum. Natuurlijk is het fijner om in een rustig museum rond te lopen. Zo lees je alle teksten bij de stukken rustiger en kan je op jouw eigen tempo alles ontdekken rondom de Maritieme wereld. Hierbij een aantal tips om de drukte in het museum te ontwijken:

  • Omdat het museum ook populair is onder kinderen, kan je het het museum het best onder schooltijden bezoeken. In de weekenden en in de vakanties is het Maritiem museum het aller drukst. Vermijd ook feestdagen, een museumbezoek is een populair uitje tijdens de feestdagen.
  • Het Maritiem museum organiseert elke week wel extra activiteiten. Je kan hierbij denken aan speciale kindertentoonstellingen, rondleidingen en activiteiten gericht op de feestdagen. Soms verkoopt het museum ook een deel van de collectie. Het is natuurlijk heel leuk om deze evenementen te bezoeken. Houd er wel rekening mee dat het op deze dagen vaak drukker is dan op reguliere dagen. Een rustig museum bezoek plan je dan ook niet op de dagen dat er evenementen gehouden worden.
  • Op dinsdag tot en met zaterdag is het museum van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend. Op zondagen en op feestdagen gaat het museum om 11:00 uur open. Genoeg rustige momenten dus om het museum op jouw gemak te bezoeken.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Maritiem museum drukte
4.7 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.