Maritiem museum adres

Maritiem museum adres

Het Maritiem Museum ligt midden in de bruisende haven van Rotterdam. Je kunt een bezoekje aan het museum dan ook ideaal combineren met een wandeling door de haven of het nuttigen van een hapje en drankje in één van de nabij gelegen restaurants. Ben je benieuwd hoe je het Maritiem Museum het makkelijkst kunt bereiken? Lees dan snel verder! Daarnaast vind je de adresgegevens.

Bekijk het hier >>

Het adres en de bereikbaarheid.

Het adres is: Leuvehaven 1, 3011 EA Rotterdam

Maritiem museum adres

Bron: https://www.maritiemmuseum.nl/contact

Naar het Maritiem Museum met het openbaar vervoer
Het Maritiem Museum is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal bereik je in ongeveer 75 minuten het museum. Hieronder staat uitgelegd welke opties je hebt om het museum te bereiken.

  • Vanaf het Centraal Station in Rotterdam kun je de tramlijnen 8, 23 en 25 nemen.
  • Daarnaast kun je met buslijn 32 naar het museum reizen.
  • Tot slot is het een optie om met de metro te reizen. Er zijn verschillende lijnen die je naar de bestemming ‘Beurs’ kunnen brengen.

Vind jij de tram, bus of metro niet spannend genoeg? Je kunt ook naar het museum reizen met de waterbus of watertaxi. De waterbus en watertaxi zijn niet alleen handig als je het museum snel wilt bereiken, het is ook de ideale manier om de haven van Rotterdam te ontdekken!

Naar het Maritiem Museum met de auto

Reis je liever met de auto? Je kunt het Maritiem Museum bereiken via de A12, A20 en A15. Je moet er echter wel rekening mee houden dat er momenteel veel werkzaamheden in de buurt van het Maritiem Museum worden uitgevoerd. Dit kan er toe leiden dat het museum tijdelijk minder goed bereikbaar is. Het is daarom verstandig om van te voren je route te plannen en te controleren waar eventuele wegwerkzaamheden worden uitgevoerd. Tot slot kun je niet bij het museum zelf parkeren. Het handigst is om te parkeren in het centrum van Rotterdam of op de Schiedamsedijk. Houd dus ook hier rekening mee zodra je je bezoekje aan het Maritiem Museum gaat plannen!

Maritiem museum adres
4.5 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.