Louwman museum drukte

Louwman museum drukte

Wanneer is het rustig in het Louwman Museum en wanneer is het druk?
Het Louwman Museum in Den Haag is gevestigd in een prachtig gebouw. Het gebouw is speciaal ontworpen voor de familie Louwman. Naast kunst vind je in het museum ook de oudste collectie automobielen. De gehele collectie is bijeengebracht door de familie Louwman zelf. Mensen met passie voor auto’s kunnen dus hun hart ophalen in dit museum. Er wordt zelfs gezegd dat de collectie in het Louwman Museum de mooiste automobielen collectie heeft van de wereld. Ben je nou een echte kenner? Dan kan je op de website van te voren al bekijken welke auto’s allemaal in het bezit zijn van de familie Louwman. Ook mensen die niks met auto’s hebben zullen zich kunnen verbazen en verwonderen over al het moois wat de collectie te bieden heeft. Lees hier ook meer over de drukte en de rustigere dagen.

Bekijk hier informatie en tickets >>

Tips om drukte te vermijden.

Louwman museum drukte

Bron: https://www.louwmanmuseum.nl/

Met al die lovende woorden voor de collectie, is het natuurlijk ook fijn als je alles op jouw gemak kan bekijken. Als het druk is in het museum kan dit nog wel eens lastig zijn. Wij geven je hierbij een aantal tips om de ergste drukte te voorkomen.

  • Voor alle musea geldt het dat het tijdens de schoolvakanties en de weekenden het drukst is. Ook de woensdagmiddag en feestdagen kunnen nog wel eens voor drukte zorgen. Probeer jouw bezoek dan ook buiten deze momenten om te plannen.
  • Het museum is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ook de tentoonstelling over bijzondere telescopen kent dezelfde openingstijden. Wil je het museum nou op een feestdag bezoeken, kijk dan even op de website voor de actuele openingstijden. Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is het museum altijd gesloten.
  • In het museum worden er regelmatig rondleidingen gegeven aan groepen. Wil je voorkomen dat je in zo’n groep terecht komt, bel dan van te voren even met het museum om te informeren hoe het staat met de drukte op die dag.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder achtergelaten worden.

Louwman museum drukte
4.6 met 36 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.