Louwman museum adres

Louwman museum adres

Een bijzondere en unieke collectie van de auto-importeur Louwman. Die vind je in het Louman museum. Deze Nederlander heeft een passie voor van alles wat te maken heeft met automobielen en laat het publiek hiervan meegenieten. Je leert in dit museum gigantisch veel over de ontwikkeling van de automobielen sinds de eerste werd gebouwd. Dit was in 1886, dus je begrijpt dat er veel te ontdekken valt in het Louwman museum. Het adres en andere handige weetjes wat betreft de bereikbaarheid van dit museum.

Bekijk hier de tickets >>

Adres en bereikbaarheid.

Leidsestraatweg 57
2594 BB Den Haag

 • Louwman museum adres

  Bron: https://www.louwmanmuseum.nl/

  Op de website van het museum zelf kun je de route vinden. Ook een eigen navigatie wijst je uiteraard prima de weg. Op de website staan ook een aantal routebeschrijvingen vanuit de verschillende richtingen.

 • Ideaal is dat het museum een eigen parkeergelegenheid voor de bezoekers heeft. Dit scheelt veel zoekwerk en lange afstanden lopen is ook niet nodig.
 • Er zijn 170 plekken op de parkeerplaats en op een gemiddelde dag is dat zeker genoeg voor het bezoekersaantal.
 • Een dag parkeren op dit parkeerterrein kost €6,- per auto.
 • Uiteraard hebben auto’s met een geschiedenis een streepje voor bij het Louwman museum. Is jouw auto ouder dan 40 jaar, dan parkeer je gratis en heb je zelfs recht op een aparte parkeerplek. Deze vind je op het voorplein bij de hoofdingang. Je komt hier met je auto door over het voetpad voor het museum langs te rijden.
 • Ook met het openbaar vervoer is het museum uitstekend te bereiken. Direct bij het museum vind je halte Louwman en daar stoppen de bussen 90, 385 en 386. Overdag stopt er bij deze halte wel 5 keer per uur een bus. Met 3 minuten lopen ben je dan bij de ingang van het museum.
 • Wil je met het openbaar vervoer naar station Den Haag, reken dan op een reistijd van zo’n 8 minuten.

Bekijk hier de toegangskaarten >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Louwman museum adres
4.7 met 3 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.