Lion King tickets

De musical The Lion King is puur entertainment voor iedereen. Of je nu zes jaar bent en je ogen uitkijkt omdat er zoveel mooie dieren op het podium zijn, maar ook als je volwassen bent en je geniet van het prachtige kleurenspektakel, The Lion King is werkelijk voor iedereen spectaculair. Het is een tijdloos verhaal over hoop, liefde en moed. Soms met een vleug verdriet, maar ook doorspekt met een enorme humor. Prachtige dans, schitterende kostuums en adembenemende decors zorgen dat je van het begin tot het eind geboeid blijft.

Bekijk hier de korting >>

Een spektakel uit het Afrikaanse dierenrijk

Voor de volwassenen is The Lion King een bekend verhaal. De vertrouwde karakters zoals Simba, Timon en Pumbaa staan voor eeuwig in je geheugen gegrift. Wat leefde iedereen mee met Simba en wat kon er gelachen worden om Timon en Pumbaa, terwijl Scar de harten van het publiek echt niet kon veroveren. Het Afrikaanse dierenrijk wordt in deze musical op een bijzondere manier weergegeven, bijna

Lion King tickets

Bron: https://www.uitjekrant.nl/the-lion-king-lastminute

sprookjesachtig, zonder de realiteit van het leven uit het oog te verliezen. Het levert een spektakel aan mooie, vrolijke, verdrietige en spannende momenten op.

  • Simba neemt je mee

Het leeuwtje Simba wordt in Afrika geboren als troonopvolger van Koning Mufasa. Maar zijn onbezorgde jeugd eindigt abrupt als oom Scar op een brute manier de macht grijpt. Simba vlucht de jungle in en begint aan een reis vol gevaren om uiteindelijk toch zijn troon op te kunnen eisen. Tijdens de voorstelling waan je jezelf ook echt in Afrika, mede door de muziek en de kleuren. Het verhaal neemt je mee in het Afrikaanse dierenrijk.

  • De Koning der Musicals

Met de musical The Lion King kun je het bijzondere gevoel van het verhaal van toen opnieuw ervaren, samen met je kinderen vanaf zes jaar. We kunnen The Lion King met recht ‘de Koning der Musicals’ noemen, met al meer dan een miljoen bezoekers en bekroond met de ‘Publieksprijs voor de Beste Musical’. Wereldwijd ligt het aantal bezoekers op wel 90 miljoen en won de musical inmiddels 70 internationale awards.

Bezoek nu The Lion King en koop tickets.

Gelukkig is de musicalsensatie nog steeds te zien in Nederland. Simba, Timon, Pumbaa en anderen schitteren herhaaldelijk in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Heb jij deze musical nog nooit gezien of zou je hem dolgraag nog eens willen zien? Dan heb je nu nog de kans om samen met je familie, vrienden, collega’s, kinderen of ouders een bezoek te brengen aan deze bijzondere musical. Beleef het moment dat Simba, de troonopvolger van Mufasa door zijn groeiende zelfvertrouwen en met de ondersteuning van zijn vrienden zijn moed begint te tonen.

Lees hier meer over de cast.

Ben je op zoek naar een aanbieding om naar de Lion King te gaan? Laat dit dan hieronder weten.

Lion King tickets
4.7 met 19 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *