Lion King korting

Met korting naar de Lion King, dat willen we natuurlijk allemaal wel… En vaak is dat nog mogelijk ook. Hoe dan? Kwestie van ogen en oren goed openhouden, want er zijn vrijwel altijd leuke aanbiedingen waarmee je aan goedkopere tickets kunt komen. Lees hieronder verder over de kortingen.

Bekijk hier de korting >>

Super last-minute voordeel
Natuurlijk neem je eerst een kijkje op de officiële webpagina van deze fantastische musical op stage-entertainment.nl. Hier bestel je niet alleen reguliere kaarten, maar ook tickets met super last-minute voordeel. Zoals de naam van de aanbieding al doet vermoeden, geldt deze korting enkel op tickets voor de komende drie dagen op geselecteerde tijden. Niet zo geschikt voor strikte planners en mensen met een overvolle agenda, maar wie een beetje flexibel is profiteert van maar liefst 50% korting. Een leuker spontaan avondje uit bestaat niet!

Korting op vervoer naar de Lion King

Lion King korting

Bron: https://uitjekrant.nl/the-lion-king-lastminute

Wist je dat je tijdens het reserveren van je kaarten op stage-entertainment.nl ook direct voordelig een NS Dagretour kunt bestellen? Voor slechts €20,- per persoon reis je vanaf ieder station in Nederland naar Den Haag Centraal Station of Hollands Spoor en neem je vervolgens de tram naar Scheveningen (tramticket inclusief), waar je vlak voor de deur van het AFAS Circustheater uitstapt. Makkelijk en voordelig!

Nog meer aanbiedingen

Dat is nog niet alles. Ook wanneer last-minuteaanbiedingen niks voor jou zijn, kun je vaak toch met korting naar de musical. De ANWB heeft bijvoorbeeld regelmatig een actie waarbij leden tickets kunnen kopen met wel €10,- korting per kaart. Ben je geen lid van de ANWB, maar heb je wel een CJP-pas? Ook dan kun je korting krijgen. Kies voor 50% last-minute korting of boek vooruit en betaal 30% minder voor je kaartjes. Ook de Theaterclub van vrouwentijdschrift Libelle heeft vaak een leuke aanbieding, zoals elk 2de kaartje voor de halve prijs. Of ben je misschien fan van Friesland Campania-producten zoals Chocomel, Optimel of toetjes van Mona? Dan weet je vast wel dat je met het spaarsysteem Eurosparen korting kunt krijgen op allerlei producten en uitjes, ook op The Lion King. Met de voucher krijg je tot maar liefst 50% korting. Het is altijd slim om ook zelf online te zoeken naar de beste aanbiedingen van het moment. De Lion King is natuurlijk een enorm grote en bekende show die al heel lang speelt in Nederland, waardoor er vaak aanbiedingen beschikbaar zijn, ook tijdelijke acties en bij kleinere aanbieders. Een rondje zoeken op Google kan je daarom zomaar een leuke korting opleveren.

Lees hier meer over de cast.

Lion King korting
4.7 met 14 stemmen

1 reactie

Moderator · 21 december 2018 op 14:25

Heb jij ergens een korting gevonden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *