Lion King aanbieding

Ben jij een musical en/of Disney fan? Dan moet je de awardwinning musical de Lion King echt gezien hebben! De musical speelt exclusief in het AFAS Circustheater in Scheveningen, maar sleept je via de zaal mee naar de Afrikaanse savanne. Dat is de thuisbasis van de kleine leeuwenwelp Simba die niet zonder slag of stoot opgroeit tot de toekomstige leeuwenkoning van het rijk. De musical heeft alles wat je bij de Lion King kunt verwachten: een dijk van een verhaal, adembenemende decors, prachtige musical liedjes en ongelofelijk mooie kostuums. Lees hieronder meer over de Lion King aanbieding.

Bekijk hier de aanbiedingen >>

Het verhaal van de Lion King

Je zult het verhaal van de Lion King wellicht al kennen, maar om je geheugen even op te frissen nemen we je mee terug diep naar het kloppende hart van de Afrikaanse savanne, waar talloze dieren in vrede leven. Leeuwenwelpje Simba lijkt een een gouden wiegje te hebben als zoon van de koning van het dierenrijk, tot dat iemand roet in het eten gooit en het noodlot toeslaat. Het verhaal vertaalt de circle of life naar een emotioneel verhaal vol hoop, liefde en avontuur dat niet alleen in het dierenrijk van toepassing is.

Award winning musical

Lion King aanbieding

Bron: https://uitjekrant.nl/

Toen de musical The Lion King startte waren de verwachtingen al hooggespannen. Een top cast, meeslepende muziek gemaakt door onder anderen Elton John, geweldige kostuums en een innovatief decor zijn niet voor niets de ingrediënten voor een onvergetelijke avond boordevol het beste entertainment. Een musical dat geen typische musical is, maar toch de ene na de andere award binnensleept. Tot nu toe gingen ruim 90 miljoen bezoekers wereldwijd je voort en verscheen Disney’s The Lion King maar liefst 70 keer op het winnaarsbriefje van internationale awardshows.

Korting op Lion King kaarten

Een keerzijde van en bezoekje (is er gelukkig slechts een) is dat het kopen van een kaartje flink aan de prijs is. Gelukkig zijn er naast reguliere kaarten voor de Lion King ook diverse mogelijkheden om met korting naar de hit musical te gaan. Een goede Lion King aanbieding scoor je bijvoorbeeld al bij ANWB (€10,- korting als je lid bent). Maar er zijn meer manieren. Zo kan je last minute met 50% korting de musical bezoeken. Met deze actie worden de laatste kaarten voor de komende shows gesleten. Daarnaast lopen er ook regelmatig acties voor het tweede kaartje voor de helft van de prijs. Wanneer je korting op Lion King kaarten wilt hebben, is het aan te raden om even goed op deze zoekwoorden combinatie te zoeken in Google. Vaak komen er op deze manier diverse acties omhoog, waar je gebruik van kunt maken! En dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Wat vind jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *