Linnaeushof is een gigantische speeltuin waar kinderen zich een hele dag kunnen vermaken. Het park is opgedeeld in verschillende delen, een peuter gedeelte voor de jongste kinderen en een gedeelte met grotere uitdagende speeltoestellen voor de oudere kinderen. Het meeste is buiten, goed weer is een pre als je linnaeushof wil bezoeken, maar het is niet erg als er een paar druppels vallen. In het park zijn twee binnengedeeltes. En als het warm is, kun je gewoon je zwembroek meenemen om afkoeling in de waterspeeltuin te vinden.

Peuter- en kleuterspeeltuin

Jonge kinderen willen graag overzicht en speeltoestellen die geschikt zijn voor kleine voeten en handen. Speciaal voor hun is er in het midden van het park de Peuter- en kleuterspeeltuin. Breng een bezoek aan het huis van Bennie Broek of leer het verkeer kennen in het verkeerspark.

Natuurlijk kan er ook met zand gespeeld worden in een hele grote zandbak vol gravers en andere attributen.

Linnaeushof_peuter-kleuterspeeltuin

Grote speeltuin

In dit speelgedeelte zijn de speeltoestellen te vinden voor de grotere kinderen. Kruip als een konijn door een buis of ga de strijd aan met andere karts tijdens het karten. Kartwagentjes zijn toegankelijk vanaf 130, maar er zijn ook karretjes waar je met kleinere kinderen als ouder mee mag rijden.

Of ga langs een net over het water naar het pirateneiland. Onder het net kan er met waterfietsen gevaren worden. Ben je avontuurlijk in gesteld? Je kunt natuurlijk ook het meer oversteken in de Sky dive.

Linnaeushof_grotespeeltuin

Linnaeushof-Pirateneiland

Waterspeeltuin de Oase

Spelen met water, dat vinden kinderen altijd leuk en helemaal als het warm is. Ouders kunnen op zoek naar wat afkoeling. Dit waterdeel is geen zwembad, zwemmen zal dan ook niet gaan. De speeltoestellen staan in een laagje water van ongeveer dertig centimeter.

Linnaeushof_waterspeeltuin

Binnenspeeltuin

In het park zijn twee binnengedeeltes. Het eerste kom je tegen aan het begin en is te vinden bij het restaurant en de wc’s. Kinderen kunnen hier botsen in de botsauto’s of met een skelter door de lucht fietsen. Verder kun je varen met radiografisch bestuurbare bootjes, met blokken bouwen en meer.

Het andere binnendeel is te vinden in de Peuter- en kleuterspeeltuin. In dit deel kan er van harte lust geklauterd worden. Er is een podium waar Bennie Broek een paar keer per dag optreed en kinderen tijdens zijn optreden mee kunnen dansen.

En meer…

Uitrusten kun je in het restaurant of op het terras. Je kunt ook zelf eten en drinken meenemen en dit op het picknickveld opeten. Een andere manier om uit te rusten is het treintje. Dit treintje legt een grote route door het park af en tijdens het rusten heb je een uitzicht over heel Linnaeushof.

Linnaeushof_treintje

Ben je toe aan iets anders om de dag mee te beginnen of mee af te sluiten. Even een rustige activiteit na al dat rennen en spelen? Of misschien heb je het hele park gehad en wil je gewoon nog meer. Ga dan een partijtje golfen bij de midgetgolfbaan.

Linnaeushof is een echte aanrader voor gezinnen met kinderen tussen de 1 en 12. Het is groot genoeg om je er een hele dag te kunnen vermaken.

Kaartjes voor Linnaeushof kun je het best online bestellen, scheelt een wachtrij aan de kassa en bespaard 5-10% op de entreeprijs.

Adres
Glipperweg 4c
2104 AK Heemstede

Overnachten in de buurt van Linnaeushof

Duinmar

Duinmar ligt vlakbij het strand. Combineer een dagje strand met een bezoek aan Leiden of Haarlem. En uiteraard een dagje Linnaeushof. Op het park is een zwembad. Kinderen kunnen zich prima vermaken bij de speeltuin.

Duinmar ligt op ongeveer een kwartier rijafstand van Linnaeushof

Wijde AA

Dit park ligt vlakbij een jachthaven.  Er is een natuurbad en voldoende vis gelegenheid. Je kunt ook surfen. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin.

Vakantiepark Wijde AA ligt op een half uur rijafstand van Linneaushof.

Linnaeushof
4.8 met 43 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Adverteren

Wil je de mogelijkheden tot het adverteren te weten komen? Bijvoorbeeld het plaatsen van een link, een banner of misschien wel een algehele samenwerking. Stuur ons dan een e-mail naar partners@pretparkennederland.nl.

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.