Linnaeushof prijs

Met een uitstapje met de kinderen naar Linnaeushof maak je jezelf erg populair. Linnaeushof, liggende in het Noord-Hollandse Bennebroek is de grootste speeltuin ter wereld. In Linnaeushof kun je de kinderen de hele dag loslaten. Je kinderen kunnen de gehele dag spelen, klauteren en klimmen. Een kenmerk aan de attracties in Linnaeushof is dat geen enkele attractie elektronisch bediend wordt. Elke attractie dient door de kinderen zelf in beweging gebracht te worden. Het park heeft totaal 350 verschillende speeltoestellen, een treintje die het park doorrijdt en een kabelbaan die over het water voert. De prijs is € 12,- per persoon voor zowel kinderen als volwassenen. Bejaarden, groepen en schoolreisjes kunnen gebruik maken van een gereduceerde prijs. Lees hieronder meer over de Linnaeushof prijs.

Bekijk hier de prijzen van Linnaeushof >>

De geschiedenis van Linnaeushof

Het gebied waar Linnaeushof tegenwoordig is gevestigd is sinds 1901 al verschillende malen overgegaan naar verschillende eigenaren. Henry W. Roozen kocht in 1955 het gebied en begon er met bloemententoonstellingen. Vanaf 1963

Linnaeushof prijs

Bron: https://www.linnaeushof.nl/bezoekersinfo/openingstijden-en-prijzen/

kwam daar ook een speeltuin bij. Dit bleek een dusdanig succes, dat vanaf 1975 de Linnaeushof enkel een speeltuin werd. De grote kas die op het terrein stond werd gebruikt als binnenspeeltuin. In 2008 werd Linnaeushof verkocht aan een Spaans bedrijf, dat tevens de eigenaar is van Deltapark Neeltje Jans.

Attracties

Linnaeushof heeft een grote buitenspeeltuin met talloze attracties. Daarnaast heeft Linnaeushof een grote binnenspeeltuin. Het maakt dus niet uit wat voor weer het is, de kinderen kunnen zich altijd vermaken. Enkele van de belangrijkste attracties:

Luchtskelters
In de binnenspeeltuin vind je de attractie luchskelters. De skelters maken een rondje door de gehele speelhal, alleen in de lucht. Hierdoor vlieg je over allerlei attracties en heb je een mooi overzicht over de binnenspeeltuin.

Minicars
De attractie minicars bestaat uit de ouderwetse botsautootjes. Stap met de hele familie in een auto en bots onbeperkt lekker tegen elkaar op.

Sky-dive
Dit is de kabelbaan in de buitenspeeltuin. De kabelbaan gaat over de waterfietsvijver. Iedereen kan in zijn eigen gondel plaatsnemen en zo genieten van het uitzicht over de grote speeltuin.

Loopings
Voor deze attractie in de grote buitenspeeltuin moet je geen hoogtevrees hebben. Een groot rad gaat de lucht in en de stoel waar je inzit draait weer op zichzelf. Een heel spannende attractie.

Kartbaan
Hou je van racen, dan mag je de kartbaan niet overslaan. De kartbaan heeft een persoonsauto’s en auto’s waar kleine kinderen met een volwassene in kunnen. Stap ook in je eigen politieauto, brandweerauto of taxi.

Pioniersdorp
In het pioniersdorp dat bestaat uit een groot kasteel kun je naar hartenlust klimmen en klauteren. Klim helemaal naar de uitkijkpost en bekijk met een verrekijker het gehele park.

Ervaring met het park? Een vraag of een opmerking? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *