Linnaeushof korting

Linnaeushof met korting bezoeken? Het Linnaeushof moet je meegemaakt hebben. 
Het Linnaeushof in Heemstede staat, met meer dan 350 speeltoestellen, bekend als ‘Europa’s grootste speeltuin’. Een dagje Linnaeushof betekent dan ook onbeperkt genieten en spelen, en is een heerlijk dagje uit voor gezinnen met kinderen. Hier spelen kinderen lekker fysiek, zoals het vroeger ook ging, en kunnen ze hun energie helemaal kwijt. En je kinderen zien genieten is toch wat iedere ouder wil?
De speeltuin Linnaeushof is in de jaren 1950 begonnen als bloemenpark. Toen de Linnaeushof in 1963 ook een speeltuin kreeg, begon de geschiedenis van dit attractiepark pas echt. De speeltuin bleek een groot succes te zijn, waarop in 1975 besloten werd om het park 100% als speeltuin te laten doorgaan. Naast als speeltuin voor daguitjes van families, wordt het park ook veel gebruikt voor schoolreisjes, groepsreisjes en kinderfeestjes. In 2012 wed het Linnaeushof door de toenmalige Nederlandse eigenaar verkocht aan de Spaanse groep Aspro Ocio, de groep die in 2008 ook Neeltje Jans in Zeeland al had opgekocht. Lees hieronder verder over de Linnaeushof korting.

Attracties en activiteiten in het Linnaeushof

Linnaeushof korting

Bron: Linnaeushof.nl

Welke attracties in het Linnaeushof mag je als bezoeker echt niet missen? Als je met je kinderen in het Linnaeushof bent, mag je zeker de 20 meter lange Hindernisbaan, de gave Luchtskelters, de Interactive Speelboog en de Kruipspin (een gave glijbanenverzameling) niet missen. Maar minstens zo leuk zijn de rondrit met het bekende treintje Linnaeushof Expres, de Sky-Dive, de Schommelbootjes of de bekende Loopings. De Loopings zijn veilige overslagschommels bedoeld voor kinderen die niet bang zijn om een flink eind de lucht in te gaan. Kinderen die van hoogte houden, kunnen natuurlijk ook terecht in de Toffe Toren, nog zo’n bijzonder speeltoestel van het Linnaeushof.

Verder moeten er zeker nog een aantal niet te missen topattracties van de Linnaeushof vermeld worden, Attracties die jouw kinderen niet snel zullen vergeten. Zo is, als je het attractiepark echt goed wilt beleven, een bezoek verplicht aan de supertoffe Kartbaan, de stoere 10+ Klimmuur, de Monorail, de Waterfietsen en het Pioniersdorp.

Ten slotte vind je in het Linnaeushof nog tal van andere activiteiten en speelmogelijkheden. Zoals superlange glijbanen, een waterspeelbaan, waterfietsen, allerlei soorten schommels en zandbakken en speelhuisjes voor de allerkleinsten. Enjoy your time in Heemstede!

Meer informatie over voordelige toegang

Wil je meer weten over de mogelijkheden om voordelige entreekaartjes voor het Linnaeushof te kopen? Bezoek dan eens onze informatieve website Pretparkennederland.nl. Op deze site vind je voldoende informatie over het Linnaeushof en de mogelijkheden om dit park met een mooie korting te bezoeken!

Linnaeushof korting
4.7 met 16 stemmen

Leave a Reply

1 Reactie on "Linnaeushof korting"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] het kopen van een seizoenpas de moeite waard. Met de seizoenpas kun je niet alleen zo vaak naar het Linnaeushof als je wilt, je verkrijgt er ook andere voordelen mee zoals korting op de kartbaan, korting voor […]