Linnaeushof drukte

Europa’s grootste speeltuin bevindt zich in Nederland. Het Linnaeushof in Heemstede is een favoriet onder elk kind. Dit mega speelparadijs is een werkelijke droom voor ieder kind. Dit park kent zijn topdagen en zijn minder drukbezochte dagen (Linnaeushof drukte). Wil je meer weten over de drukte van dit speelpark en hoe je de drukte kunt voorkomen? Lees dan gauw verder.

Bekijk hier of het druk is >>

De zomer

Buitenspelen, daar is nooit iemand slechter van geworden. Zeker voor kinderen is buitenspelen een cruciaal onderdeel van de opvoeding. Tijdens het spelen bewegen kinderen niet alleen enorm veel, ook leren zij nieuwe handelingen en bevordert het de motoriek. Een dagje Linnaeushof draagt daarom bij aan een leuke en gezellige opvoeding. Het buitenspelen is natuurlijk het leukst op zonnige dagen, daarom kent het Linnaeushof ook haar topdrukte op zonnige dagen. De zomer is het drukte seizoen. Het Linnaeushof beschikt namelijk over een groot gedeelte voor waterpret. Met toestellen die water sproeien kunnen kinderen urenlang plezier beleven in het park. Wordt het een warme en zonnige dag? Dan is er een grote kans dat het park op zijn drukst is.

Drukte voorkomen

Wil je in alle rust genieten van het speelpark? Dan kun je het beste op doordeweekse dagen in de ochtenden het park bezoeken. Na schooltijd stroomt het park langzaam maar zeker vol. Door op de juiste tijden het park te bezoeken, kun je grootste menigten al voorkomen. Op minder zonnige dagen is het park standaard minder druk. Het watergedeelte is dan vaak niet open, maar je geniet wel van een rustige dag vol speelplezier.

Schoolvakanties en weekenden

Linnaeushof drukte

Bron: https://www.linnaeushof.nl/

Tijdens de schoolvakanties wordt het park natuurlijk druk bezocht. Dit zijn topdagen voor het Linnaeushof. Zijn jouw kinderen nog wat jonger en niet leerplichtig? Zorg dan dat je deze topweken mijdt. Het kan je heel wat drukte schelen om het park buiten de schoolvakanties om te bezoeken. Het weekend is voor veel gezinnen ook een goed moment om het Linnaeushof te bezoeken. Het park is altijd in het weekend geopend en ontvangt erg veel gasten. De doordeweekse dagen zijn altijd aanzienlijk minder druk dan de weekenden.

Wanneer is het minder druk?

Het Linnaeushof bezoeken zonder topdrukte? Zorg dan dat je doordeweeks en buiten de schoolvakanties om het park bezoekt. Je kunt eenvoudig online jouw tickets bestellen en het weer jouw datum laten bepalen. Natuurlijk is het leuk om het park te bezoeken op een zonnige dag, maar dan ben je helaas niet de enige. Kies een gemiddelde dag waardoor het minder druk is. Ook kun je altijd het Linnaeushof bellen en navraag doen over de verwachte drukte voor de dag.

Ervaring met Linnaeushof?

Heb jij een ervaring met bijvoorbeeld drukkere dagen in het park, dan kan je hieronder een bericht achterlaten.

Linnaeushof drukte
4.7 met 101 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *