Linnaeushof adres

Een dagje avontuur in de Linnaeushof. Maar wat is het adres van Linnaeushof?
Het grappige is, dat ik eigenlijk vergeten was dat ik er als kind zelf geweest ben! Ik heb het over de Linnaeushof in Heemstede, Noord-Holland. Toen ik pas een leuk uitje moest organiseren voor een groep kids, kwam ik de Linnaeushof weer tegen. Ooit ben ik daar met een schoolreisje geweest en ik vond het helemaal geweldig! Het is nog altijd met afstand de grootste speeltuin van Europa, met meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en andere attracties. Een dagje Linnaeushof is dan ook beslist een dag van plezier en avontuur!

Bekijk hier het adres van Linnaeushof >>

Gevarieerd

Linnaeushof adres

Bron: https://www.linnaeushof.nl/bezoekersinfo/contact-en-route/

Wat ik zo leuk vind aan de Linnaeushof is dat ze met hun tijd mee zijn gegaan, maar dat het toch dezelfde ongecompliceerde speeltuin bleek te zijn, die ik me herinner. Zo zijn er attracties die in pretparken niet zouden misstaan, zoals de sky-dive waarin je in een luchtfiets over het water zoeft of de loopings, waarin je hoog boven de grond schommelt. Maar ook in de grote speeltuin hoeven je kinderen zich niet te vervelen. Er zijn genoeg schommels voor iedereen, en er zijn veel verschillende thema’s, voor elk wat wils dus. Er kan volop geklauterd worden en er zijn ook veel attracties in het water, zoals een superglijbaan, een pirateneiland en zelfs een waterspeeltuin!

Linnaeushof adres

Bron: https://www.linnaeushof.nl/

Jong en oud

Omdat de speelzones voor jonge en oudere kids uit elkaar gehaald zijn, kun je hier gemakkelijk met een gevarieerde groep naar toe. Natuurlijk moet je zelf een oogje in het zeil houden of alles goed gaat, maar er zijn ook goed opgeleide medewerkers van de speeltuin zelf die toezicht houden. Voor de jonge kinderen wordt de fantasie echt gestimuleerd in de speciale peuter- en kleuterspeeltuin. In het verkeersdorp kunnen ze zich met hun eigen skelter uren vermaken en crossen ze langs kleine zebrapaden, een brandweerkazerne en zelfs een nagebouwd pompstation! En wat dacht je van de enorme zandbak, waar ze ouderwets in de weer zijn met een schepje en een emmertje, maar waar ze zich ook kunnen vermaken in de zandfabriek. Als het weer onverwacht toch tegenvalt, is er trouwens nog een binnenspeeltuin ook.

Wat is het adres van Linnaeushof?

Bij de Linnaeushof kennen ze speciale programma’s voor schoolreisjes, maar ook met andere groepen kun je er goed terecht en zijn er speciale arrangementen beschikbaar. Je kunt het park hierover mailen via info@linnaeushof.nl, of ze bellen op Tel. 023-5847624. Je vindt deze superspeeltuin aan de Glipperweg 4-C in Heemstede, op de grens met Bennebroek; dat is tevens het parkeeradres. Ook kun je er prima met de bus naartoe. Veel plezier!

Vragen, opmerkingen of een review achterlaten kan hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *