Leuke vernieuwde shows in de Efteling

Leuke vernieuwde shows in de Efteling

Vernieuwde shows in de Efteling

(Bron: Efteling.com)

Vanaf maandag 11 maart zijn er in het Openluchttheater van het Sprookjesbos maar liefst 4 nieuwe parkshows van Sprookjesboom te zien. Oók nieuw is dat deze shows niet alleen in de weekenden en vakanties te zien zijn, maar voortaan elke dag. Afwisselend zie je voorstellingen van Langnek, Wolf, Assepoester of Roodkapje (Bron: Efteling.com).

Zoals vertrouwd kom je elke dag, een half uur voor de attracties openen, de leukste Efteling-bewoners tegen op het Dwarrelplein, het plein vlakbij de Hoofdentree. Maak een praatje met Assepoester, schud de hand van Ruiter Thomas of ga met Roodkapje op de foto! Iets verderop bij Symbolica ontmoet je Pardoes op het Hartenhof.

Lees het volledige artikel op de website van de Efteling:

Leuke vernieuwde shows in de Efteling
4.4 met 5 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!