Leden van Tros goedkoop naar de Efteling op 25 maart 2012

Leden van Tros goedkoop naar de Efteling op 25 maart 2012

Mensen die lid zijn van de Tros, of een abonnement hebben op de TV-krant kunnen voor € 12,50 naar de Efteling op zondag 25 maart 2012 24 maart 2012.

* 25 maart 2012 is inmiddels uitverkocht, voor zaterdag 24 maart 2012 (extra dag) zijn op dit moment van schrijven nog kaarten beschikbaar.

De Tros organiseert dan in de Efteling namelijk zijn jaarlijkse ledendag.

De Efteling is op deze dag van 10:00 – 18:00 open.
Op deze dag is het parkeren is gratis. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang en oudere kinderen en volwassen hebben toegang voor het gereduceerd tarief van € 12,50. Max. 4 kaartjes per huishouden, en € 3,00 per boeking. Prijswijzigingen voorbehouden.

Vorig jaar zijn we zelf ook op deze ledendag geweest. Is een stuk goedkoper dan normaal de Efteling bezoeken. Ook zijn er diversen optredens van Nederlandse artiesten, toen niet veel van meekregen omdat we puur voor het pretpark gingen maar wel leuk voor fans van artiesten als Sieneke en anderen.

Houd er wel rekening mee dat het op deze dag erg druk is. En dat de kaartjes hiervoor snel uitverkocht zijn. Meer informatie is te vinden op tros.nl/ledendagefteling

Leden van Tros goedkoop naar de Efteling op 25 maart 2012
1 met 1 stemmen

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Els van den Bergadmin Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Els van den Berg
Gast
Els van den Berg

Fijn dat ik toch gebruik kan maken van dit leuke aanbod.
Op de zaterdag vind ik het uitje in principe nog leuker!

Overnachten in Sprookjesboom

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!