Last minute Disneyland Parijs

Een reis naar het prachtige Disneyland Parijs is een echte droom voor jong en oud. Wist je dat je extra voordelig Disneyland Parijs kunt bezoeken wanneer je op het laatste moment jouw tickets koopt? In dit artikel lees je alles over een last minute naar Disneyland Parijs. Toe aan een avontuur? Boek dan vandaag nog een last minute naar dit dromerige attractiepark. Veel plezier tijdens dit leuke dagje uit!

Bekijk hier de kortingen >>

Lees hier meer informatie over de:

Last minute deals bij Disneyland Parijs, waar en wanneer?

Last minute Disneyland Parijs
Bron: http://nl-park.disneylandparis.be/aanbiedingen/last-minute-aanbieding.html

Wanneer je op het laatste moment bedenkt om naar Disneyland Parijs te gaan, geniet je direct van veel voordeel. Op de website van dit attractiepark kun je namelijk dankzij een last minute deal erg goedkoop jouw entreekaarten aanschaffen. Zo is er een speciale zomer last minute actie waarbij je geniet van 25% korting op jouw verblijf en kinderen tot 11 jaar mogen gratis naar binnen. Zo wordt een dagje Disneyland Parijs een stuk betaalbaarder.

  • Jaarpas

Wanneer je beschikt over een jaarpas van Disneyland Parijs kun je wanneer je maar wilt een last minute bezoekje brengen. Met een jaarpas kun je het hele jaar door het park bezoeken. Je betaalt één keer voor deze pas en kunt vervolgens altijd direct naar binnen. Zo hoef je nooit in de rij te wachten en geniet je van een voordelige prijs wanneer je vaker gaat. Een jaarpas voor dit attractiepark kun je via de website van Disneyland Parijs bestellen.

  • Voordelig verblijf

Niet alleen zijn de entreekosten van Disneyland Parijs aan de prijzige kant, ook het verblijf kan in de kosten gaan lopen. Wanneer je op het laatste moment een dagje Disneyland Parijs boekt, geniet je direct van de beste hoteldeals. De laatste kamers zijn sterk afgeprijsd en je kunt zowel bij het park en hotel van Disney, als bij hotels in de omgeving flink genieten van korting.

  • Kalender

Wil je weten wanneer je het meest voordelig een dagje naar Disneyland Parijs kunt gaan? Dat kun je direct zien wanneer je jouw kaartjes online bestelt. Je ziet namelijk direct een kalender waarbij prijzen staan vermeld. Zo kun je zelf de meest voordelige dag kiezen voor jouw last minute bezoek aan Disneyland Parijs. Er zijn drie verschillende entreeprijzen mogelijk. Deze worden aangegeven in drie verschillende tinten blauw. Kies voor de meest lichtblauwe kleur voor de meest voordelige prijs.

  • Acties online

Niet alleen via de officiële website van Disneyland Parijs kun je genieten van last minute deals. Ook zijn er andere reisorganisaties of tripplanners die last minute reizen naar Disneyland Parijs aanbieden. Geniet van een volledig georganiseerde reis voor de meest voordelige prijs.

Bekijk hier de last minutes >>

Disneyland Parijs is een echte droom voor jong en oud. Laat jouw dromen en dat van jouw kids uitkomen en boek een last minute reis naar Disneyland Parijs.

Opmerkingen en correcties kunnen per e-mail toegezonden worden aan info@pretparkennederland.nl.

Last updated: donderdag 4 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *