Landal Beach Villas Hoek van Holland

Het strand van Hoek van Holland staat voor veel mensen synoniem aan warme zomers en lekker spelen en luieren op het strand. Maar als je denkt dat een vakantie in een strandvilla alleen maar leuk is in de warme zomer, dan heb je het mis! De Landal Beach Villa in Hoek van Holland is namelijk het gehele jaar door leuk, ook als het wat kouder is en de wind flink waait. Niets is dan heerlijker dan lekker buiten zijn met je familie of vrienden en een frisse neus te halen, om vervolgens binnen lekker bij te komen en op te warmen met een flinke mok warme chocomelk en slagroom. Puur genieten dus!

Bekijk hier de prijzen en meer informatie >>

Landal Beach Villa's Hoek van Holland
Bron: https://www.landal.nl/parken/beach-villas-hoek-van-holland

Meer dan alleen strand op

Landal Beach Villa’s (Hoek van Holland)

Natuurlijk is het in de zomer extra leuk als je in een mooie strandvilla zit, want je kunt dan vanuit je bedje meteen lekker een duik in de zee nemen, lekker de hele dag zonnen op het strand en ‘s avonds een visje eten en een drankje doen aan het strandpaviljoen. Toch is het met kouder weer ook zeker goed vertoeven in Hoek van Holland. Een heerlijke herfstwandeling en uitwaaien in het Nationaal Park Hollandse Duinen behoort dan tot de mogelijkheden en regelmatig vinden hier ook concerten en festivals plaats, dus er is altijd iets leuks te doen.

Ook voor schepenliefhebbers is het erg leuk om hier te verblijven, want de villa’s liggen namelijk aan de de Nieuwe Waterweg en ook de haven zit natuurlijk in Hoek van Holland gevestigd. Hier kun je dus het hele jaar door de meest indrukwekkende containerschepen en mammoettankers spotten! En heb je eventjes genoeg van het strand, de natuur en de haven? Dan kun je vanuit je strandhuisje ook prima een dagje uit plannen naar leuke steden in de omgeving, zoals Rotterdam (met de bus) of Den Haag (met de tram). Begin zo’n dagje uit goed met een lekker ontbijtje door gebruik te maken van de ontbijtservice. Je krijgt dan een compleet ontbijt met heerlijke verse broodjes!

Review Landal Beach Villa’s Hoek van Holland.

Wat is jouw ervaring met deze villa’s? Laat dit dan hieronder weten wat je mening is. We zijn benieuwd naar je beoordeling op bepaalde vlakken, bijvoorbeeld over de prijzen, beschikbaarheid, algehele uitstraling, bedden, etc. etc.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder geplaatst worden of per e-mail toegezonden worden aan info@pretparkennederland.nl.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares