Landal Aelderholt

Landal Aelderholt is een ruim opgezet vakantiepark waar je alles kunt vinden voor een geslaagde vakantie. Zo beschikt het park over talloze faciliteiten voor jong en oud waardoor je jezelf nooit hoeft te vervelen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende bungalows zodat je altijd een accommodatie vindt die perfect bij het reisgezelschap past. Ook in de omgeving is er genoeg te beleven. Maak prachtige fietstochten of wandeltochten dwars door de natuur heen of bezoek de wereldberoemde hunebedden die in dit deel van Drenthe te vinden zijn.

Bekijk hier de actuele prijzen >>

Faciliteiten op Landal Aelderholt.

Landal Aelderholt
Bron: https://www.landal.nl/parken/aelderholt

Aan de faciliteiten van dit vakantiepark te zien, is het zeer geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Zo heeft het park een eigen overdekt zwembad inclusief glijbaan waar de kinderen zich het hele jaar door kunnen vermaken. Ook om te spelen zijn ze niet afhankelijk van het weer. Dit vakantiepark beschikt namelijk over een indoor speelparadijs. In de brasserie kun je heerlijk eten en als je liever zelf kookt, doe je de boodschappen gewoon even in de onlangs vernieuwde Parkshop.

Ga met het hele gezin bowlen of doe Adventure Golf. In het hoogseizoen worden de kinderen overigens ook nog eens vermaakt met hele vele verschillende activiteiten, zowel buiten als binnen. Verder is er op het park een visvijver, een grote buitenspeeltuin en een voetbalveld. Oudere kinderen kunnen ook basketballen, tafeltennissen of tijdens minder weer zich vermaken op de speelautomaten.

Accommodaties.

Wanneer je op dit park wilt verblijven, heb je keuze genoeg uit verschillende bungalows. Allereerst zijn er verschillende bungalows voor vier personen beschikbaar. Deze variëren qua comfort en luxe. Wil je juist romantisch met z’n tweeën op vakantie? Ook dat is mogelijk in de bungalows voor twee personen. Verder zijn er accommodaties beschikbaar voor zes, acht tien en twaalf personen. Er zijn zelfs gigantisch villa’s beschikbaar waarin respectievelijk 16 of 24 personen terecht kunnen. Ideaal voor een familie-uitje of wanneer je met een grote groep vrienden op vakantie wil.

Correcties? Laat dit dan hieronder weten.

Review.

Wat is jouw beoordeling over dit park? Heb jij een ervaring met dit vakantiepark? Laat dan jouw review horen door hieronder het formulier in te vullen.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares