Kröller Müller museum tickets

Kröller Müller museum tickets

Het Kröller-Müller museum is de moeite waard om eens te bezoeken. Naast dat je er een indrukwekkende collectie van Van Gogh schilderijen en tekeningen vindt, kun je er ook genieten van mooie stukken van moderne kunstenaars en een prachtige beeldentuin. En wist je al dat een bezoek aan het Kröller-Müller museum ideaal te combineren is met een uitje naar het Nationaal Park De Hoge Veluwe? Ben je al enthousiast geworden? Lees dan snel verder, en ontdek alles wat je moet weten over de aanschaf van tickets voor het Kröller-Müller museum.

Bekijk hier de tickets >>

Wat kosten de tickets?

Het Kröller-Müller museum hanteert onder andere verschillende entreeprijzen voor bezoekers met en zonder museumkaart. Hieronder vind je een overzicht van de ticketprijzen.

  • Kröller Müller museum tickets

    Bron: https://tickets.krollermuller.nl/

    Heb je geen museumkaart? Dan kost de entree voor het museum en het park €9,50 voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Vanaf 12 jaar betaal je €19,00 per persoon. Kinderen jonger dan 6 jaar betalen geen entree.

  • Heb je wel een museumkaart? Dan betaal je slechts entree voor het park, het bezoek aan het museum is gratis. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar bedraagt de entree voor het park €4,75, een volwassene betaalt €9,50. Tijdens bepaalde exposities kunnen de entreeprijzen afwijken. Houd hiervoor de website van het Kröller-Müller museum in de gaten.
  • Heb je een Bankgiroloterij VIP-kaart, ICOM of Vereniging Rembrandt lidmaatschapspas? Dan is de toegang tot het museum en het park gratis.
  • Groepen van 20 of meer personen ontvangen 10 % korting.
  • Heb je een CJP of studentenpas? Ook dan ontvang je een speciale korting, hoeveel deze korting bedraagt kun je nakijken op de website. Deze korting kan alleen verrekend worden aan de kassa.

Bezoek je het museum met de auto of motor? Houd dan rekening met extra parkeerkosten.

Actuele prijzen: Ga naar de website van het museum.

Koop je tickets online!

Wil je een extra snelle doorgang naar het museum en het park? Koop je ticket dan alvast van te voren online. De tickets zijn onbeperkt geldig.

Bekijk hier de toegangskaarten >>

Correcties, opmerkingen of vragen kunnen hieronder geplaatst worden.

Kröller Müller museum tickets
4.7 met 3 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.