Kröller Müller museum prijs

Kröller-Müller Museum prijs

Liefhebbers van moderne en hedendaagse kunst zullen hun ogen uitkijken in het Kröller-Müller Museum. Het in 1938 opgerichte museum bevat een zeer rijke collectie aan werken van jonge kunstenaars, maar ook oudere werken van wereldberoemde kunstenaars als Claude Monet, Vincent van Gogh, Piet Mondriaan en Pablo Picasso zijn in dit museum te bewonderen. Wat kost een bezoek aan het Kröller-Müller Museum en is het mogelijk om gebruik te maken van speciale tarieven?

Bekijk hier de prijzen >>

Toegangsprijzen voor het museum.

Omdat het museum in Het Nationale Park De Hoge Veluwe gelegen is, betaal je voor een bezoek aan het museum niet alleen de entree

Kröller Müller prijs

Bron: https://krollermuller.nl/openingstijden-en-prijzen

voor het museum, maar ook een toegangsprijs voor het park. De genoemde bedragen betreffen de combinatieprijs van park en museum. Kosten voor parkeertickets zijn niet inbegrepen. De prijslijst anno 2018 ziet er als volgt uit:

  • Volwassenen € 19,00
  • Kinderen in de leeftijd 6 tot en met 11 jaar € 9,50
  • Kinderen van 0 tot en met 5 jaar gratis
  • Bezoekers met CJP-pas € 13,30
  • ICOM-leden gratis
  • Leden van Vereniging Rembrandt gratis
  • Op vertoon van een studentenpas of collegekaart € 14,25
Speciale tarieven

Houders van een VIP-KAART van de BankGiro Loterij en mensen die in het bezit zijn van een Museumkaart kunnen gedurende de tentoonstelling ‘Als kunst je lief is’ korting krijgen op een toegangsbewijs. Volwassenen betalen dan € 9,50 in plaats van € 19,00 en kinderen van 6 tot 11 jaar hebben voor € 4,75 een toegangsticket. Deze actie loopt van 30 september 2018 tot en met 3 februari 2019.

Groepstarieven en schoolreizen

Wanneer je met een groep van 20 personen of meer het museum wilt bezoeken, dan ontvang je 10% korting op de totaalprijs van de entreetickets. Als je online de bestelling plaatst, wordt deze korting automatisch verrekend bij het afrekenen. Als je een bezoek aan het Kröller-Müller Museum wilt brengen als schoolreisje, dan dien je dit vooraf aan te vragen. Zorg dus dat je ruim op tijd een aanvraagformulier hebt ingevuld en verstuurd, zodat je kunt profiteren van een gereduceerd tarief.

Bekijk hier het adres.

Kröller Müller museum prijs
4.7 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.