Kröller-Müller museum korting

Kröller-Müller museum korting

Over het Kröller-Müller Museum, naar het museum gaan met korting?
Het Kröller-Müller Museum is opgericht in 1938 en gevestigd in Otterlo, Gelderland. Het museum is gesitueerd in het prachtige Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het museum heeft een uitgebreide collectie moderne kunst. Lees hieronder tevens meer over de kortingsmogelijkheden.

Bekijk hier de tickets >>

Wat is er in en rond het Kröller-Müller Museum te zien en te doen?

In en rond het Kröller-Müller Museum hoeft niemand, of je nu oud of jong bent, zich te vervelen. Een kleine greep uit de topstukken, attracties en activiteiten van dit museum:

  • Van Gogh – De collectie van Vincent van Gogh in het Kröller-Muller is een van de topattracties: deze bestaat uit 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen van de beroemde schilder.
  • Kröller-Müller museum korting

    Bron: https://krollermuller.nl/uniek-in-elk-seizoen

    Beroemdste schilders ooit – Tot de absolute topstukken van het museum worden werken gerekend van de grootste moderne meesters die we kennen. Onder meer schilderijen en werken van Claude Monet, Georges Seurat, maar ook Pablo Picasso en Piet Mondriaan vormen het neusje van de zalm van de schilderijcollectie van het Kröller-Müller Museum.

  • Kijk Uit Attention – deze prachtige trap van 87 meter lang is een topattractie. De trap is liefst 87 meter lang en biedt een prachtig uitzicht en ‘ongewone wandeling door het bos’.
  • Beeldenpark – Bij het Kröller-Müller Museum vind je ook een schitterend beeldenpark, dat in 1961 geopend werd en sindsdien mondiaal furore heeft gemaakt. Het beeldenpark is in 2017 aangemerkt als nationaal monument. Dit park van liefst 25 hectare laat allerlei beeldhouwkunst en moderne beelden zien en geldt als een van de grootste parken met visuele kunst in Europa.
  • De Witte Fietsen – leuk is om, als opstartactiviteit of afsluiter van de dag, met partner, vrienden en/of gezin lekker op de beroemde witte fietsen door het park rond het museum te rijden. Genieten met een grote G, niet alleen van de natuur, maar ook van de mooie gebouwen in de directe omgeving van het museum.

De rest van dit prachtige museum moet u gewoon zelf gaan ontdekken. Om en rond het Kröller-Müller Museum hoeven ook kleine kinderen zich niet te vervelen. Er zijn meerdere speeltuinen en activiteiten voor de (aller)kleinsten!

Welke mogelijkheden zijn er om met korting te gaan?

Hiervoor kunt u e.e.a. op het internet verder opzoeken. Wellicht zijn er mogelijkheden om goedkoper hier naartoe te gaan? Tickets zijn te bestellen via één van de blauwe links op deze pagina.

Bekijk hier de kaartjes >>

Heb jij een bepaalde korting gevonden? Deel dit dan met onze lezers door hieronder het formulier in te vullen.

Kröller-Müller museum korting
4.9 met 7 stemmen

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Heb jij een korting gevonden?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.