Kröller Müller museum drukte

Kröller Müller museum drukte

Het Kröller Müller museum is een van de leukste dagjes uit van heel Nederland. Dit museum is gelegen in het natuurpark de Hoge Veluwe. Op de welbekende en historische witte fietsen kun je dit museum bereiken. Je fietst door een prachtig natuurgebied naar dit bekende museum met een prachtige collectie. Om de drukte bij het Kröller Müller museum te vermijden hebben wij de volgende tips op een rijtje gezet.

Bekijk het hier >>

Wanneer is het druk?

Vakanties en weekenden
De topdagen van dit museum zijn natuurlijk in de weekenden en de schoolvakanties. Mensen trekken er massaal op uit om een dagje Kröller Muller museum mee te maken. Wil je liever geen rekening hoeven houden met de drukte? Zorg er dan als eerst voor dat je de

Kröller Müller museum drukte

Bron: https://krollermuller.nl/openingstijden-en-prijzen

schoolvakanties en de weekenden overslaat. Dit zijn de drukste dagen in het Kröller Müller museum.

Het weer
Het weer is altijd een grote invloedsgever qua drukte. Ondanks dat het Kröller Müller museum natuurlijk overdekt is, is het park de Hoge Veluwe een stuk aantrekkelijker met goed weer. Op zonnige dagen is het standaard een stuk drukker. Toch is het museum een perfect uitje op een regenachtige dag. Geniet van de unieke kunstcollectie van het Kröller Müller museum op zowel zonnige als regenachtige dagen.

Unieke tentoonstellingen
Het museum staat bekend om haar bijzondere collectie, maar ook vanwege unieke tentoonstellingen. Wanneer zij een bijzondere schilder tentoonstellen of unieke werken laten zien, komt daar menigeen op af. Is er een nieuwe tentoonstelling net geopend? Dan kun je verwachten dat het een stuk drukker is in het museum. Bezoek de nieuwe tentoonstelling liever op een later moment en geniet van minder drukte in het museum.

Een dagje naar het museum is een perfect en cultuur uitje voor het hele gezin. Geniet van het prachtige natuurpark de Hoge Veluwe en combineer een fijne picknick met een bezoek aan het Kröller Müller museum.

Kröller Müller museum drukte
4.6 met 8 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.