Kröller Müller museum adres

Kröller-Müller museum adres

Het Kröller-Müller museum in Otterlo, Gelderland is de ideale bestemming als je wilt genieten van kunst, natuur en architectuur. In het Kröller-Müller museum vind je namelijk niet alleen de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld, je vindt er ook een prachtige beeldentuin. Bovendien ligt het museum midden op het Nationaal Park De Hoge Veluwe, een prachtig natuurgebied die je eventueel op één van de gratis te lenen fietsen kunt ontdekken. Ben je benieuwd hoe je dit veelzijdige museum het makkelijkst kunt bereiken? Lees dan snel verder.

Bekijk hier meer informatie en de tickets >>

Adres en route Kröller-Müller museum

Kröller Müller adres

Bron: https://krollermuller.nl/contact

Het adres van het Kröller-Müller is: Houtkampweg 6, 6731 AW Otterlo. Het Kröller-Müller museum is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

  • Met de auto kun je het museum via de A1, A50 en A12 bereiken. Zolang je de borden Park Hoge Veluwe / Kröller-Müller volgt, zul je vanzelf bij het museum uitkomen. Vanuit Utrecht ligt het museum op ongeveer 60 minuten rijden. Je kunt parkeren bij één van de 3 ingangen van het museum, of bij het museum zelf. Tevens zijn er bij het museum zelf meerdere invalidenparkeerplaatsen beschikbaar.
  • Met het openbaar vervoer kun je de trein naar Arnhem, Ede-Wageningen of Apeldoorn nemen. Vanuit daar zul je verder moeten reizen met de bus. Vanuit Arnhem neem je de buslijn 105 richting Barneveld, vanuit Ede-Wageningen of Apeldoorn neem je buslijn 108. Bij beide opties stap je uit in Otterlo, en neem je vanuit daar buslijn 106 die je rechtstreeks naar één van de ingangen van het museum brengt. Vanuit Utrecht reis je in ongeveer 75 minuten naar het museum.
Welke ingang moet je nemen?

Het Kröller-Müller museum telt 3 ingangen: Schaarsbergen, Hoenderloo en Otterlo. Wil je alleen het museum bezoeken? Dan kun je het beste kiezen voor ingang Otterlo. Houd er wel rekening mee dat deze ingang extra druk is. Wil je ook graag het Nationaal Park De Hoge Veluwe bezoeken? Dan kun je voor de ingangen Schaarsbergen of Hoenderloo kiezen.

Bekijk hier meer informatie over de kortingen.

Kröller Müller museum adres
4.8 met 13 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.