Klein Vink

Vakantiepark Klein Vink is een gezellig familiepark en ligt in het Nationaal Park De Maasduinen, in de buurt van de Duitse grens. In dit mooie park zal het je aan niets ontbreken. Er is genoeg te doen voor jong en oud! Lees in dit artikel meer over Klein Vink. Wij wensen je ontzettend veel plezier.

Bekijk hier alle informatie en de prijzen >>

Faciliteiten op Klein Vink

Op het park zijn vele faciliteiten. Er is een overdekt zwembad, een indoorspeeltuin, de Koos kids club, waar de kinderen zich goed zullen

Klein Vink
Bron: https://www.roompot.nl/vakantieparken/nederland/limburg-nl/klein-vink/

vermaken. Ook is er een boogschietbaan, glow in the dark minigolf, jeu de boulesbaan, kano-, waterfiets-, en/of bootverhuur, midgetgolf, verschillende speeltoestellen, trampoline, tennisbanen. In de zomermaanden is het heerlijk om lekker af te koelen in de zwemvijver op het park en er is de mogelijkheid om te vissen. Ook is er op het park een kleine supermarkt aanwezig voor de dagelijkse boodschappen.

Eten en drinken

Op het park is een parkrestaurant, hier kan je terecht voor een lekkere maaltijd en voor de kleintjes is er een lekker Koos Konijn kindermenu. Ook bij restaurant De Bron kan je terecht voor een heerlijk diner. Of je gaat naar de snackbar voor een snelle makkelijke snack. Ook kan je gebruik maken van de afhaalservice.

Accommodaties

Het is mogelijk op dit park te kamperen maar er is ook keus uit verschillende chalets en bungalows. Er zijn ook een aantal luxe bungalows te huur met een eigen sauna.

Omgeving

In de omgeving zijn er verschillende wandel- en fietsroutes. Op het vakantiepark is er een mogelijkheid om een fiets te huren zodat je per fiets de omgeving kan gaan ontdekken. Ook is er in de buurt een golfbaan. Omdat het park zo dicht bij de Duitse grens ligt, is een uitstapje naar Duitsland ook een leuk idee. De kasteeltuinen van Arcen en de plaats Venlo zijn ook de moeite waard om te bezoeken.

Zoals je ziet genoeg te beleven op vakantiepark Klein Vink!

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares