Kinderstad

Een stad enkel voor kinderen? Het bestaat in Heerlen, waar je met de kinderen een heerlijke ontspannen dag kunt beleven en waar kinderen overdekt en optimaal kunnen spelen, klauteren en klimmen. Kinderstad is het gehele jaar en elke dag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Dit betekent de gehele dag rondjes draaien in de draaimolen of een onbeperkt aantal keren in de achtbaan of wildwaterbaan. Daarnaast zijn alle kinderen welkom, welke leeftijd je ook hebt. Ook kun je de dag afsluiten in de cafetaria waar je voor goedkope prijzen een frietje met mayonaise of wat andere snacks kunt eten. Want een dag spelen maakt natuurlijk wel hongerig.

Bekijk hier de overnachtingen bij Kinderstad >>

De attracties in Kinderstad.

In kinderstad zijn verschillende attracties waar de kinderen de onbeperkt in mogen. Wel is het zo dat voor enkele attracties kinderen een bepaalde lengte moeten hebben. Meestal is het dan mogelijk dat kinderen die door hun lengte niet alleen in de attractie mogen, met een

Kinderstad

Bron: http://www.kinderstad.nl/

begeleider mee mogen. Zo kunnen ook de ouders zich weer even kind voelen en volop van de attracties genieten. Een greep uit enkele van de leukste attracties:

De achtbaan

De achtbaan is de nieuwste attractie van kinderstad. Kinderen die 1.21 meter of langer zijn mogen zonder ouders mee. Ben je korter dan 1.21 meter maar minimaal 0,96 meter, dan neem je gewoon één van je ouders mee. In de achtbaan stap je in een treintje en maak je helse toeren door de lucht.

Wildwaterbaan
In de wildwaterbaan stap je in een boomstam en glijd je door het water heen lang spannende attracties zoals een gevaarlijk piratenschip. Houdt je wel goed vast en probeer maar eens niet nat te worden als de boomstam met grote vaart naar beneden stort.

Botsauto’s
Natuurlijk kunnen kinderen ook wel rijden en mogen ze hun beste stuurmanskunsten laten zien in de botsauto’s. Er zijn twee soorten botsauto’s. Een voor grotere kinderen en één voor de kleinere kinderen.

Klimmen en klauteren
Niets is leuke voor de kinderen om heerlijk te klimmen, te klauteren en te springen. Dit kan in het klauterkasteel, de luchtkussens en de trampolines of beklim de grote klimvulkaan waar je met een glijbaan weer af kunt glijden. Ook staan er enkele prachtige draaimolens voor uren draaiplezier.

Meer leuke parken op de kaart.

Vragen, opmerkingen of wil je je ervaring delen met anderen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *