Kinderstad tickets

Kinderstad tickets

In Kinderstad Heerlen draait alles om de kinderen. Voor één dag kunnen kinderen van verschillende leeftijden zich geweldig vermaken in diverse attracties die in het park te vinden zijn. Of de kinderen nu houden van rustige en gezellige attracties of juist van wat meer spanning: het is hier allemaal te vinden. Maar hoe zit het dan eigenlijk met Kinderstad tickets? Zijn die vooraf te bestellen of kun je alleen maar bij de ingang van het park kopen? En wat zijn de prijzen van zo’n ticket? We vertellen je er hieronder alles over!

Bekijk hier de overnachtingen bij Kinderstad >>

Standaard Kinderstad tickets

Kinderstad tickets

Bron: http://www.kinderstad.nl/nl/informatie/entreeprijzen/

Wanneer je Kinderstad wil bezoeken, dien je uiteraard wel tickets aan te schaffen. Wanneer je via de officiële kanalen een ticket aan wil schaffen, is dat alleen mogelijk bij de ingang van het park. Op de website van Kinderstad kun je namelijk geen tickets online bestellen. De prijzen van de standaard Kinderstad tickets lopen overigens wel uiteen, afhankelijk van de leeftijd. Kinderen tot twee jaar mogen ten alle tijden gratis het park in. Vanaf twee jaar betaal je voor Kinderstad tickets € 9 per persoon. Overigens krijgen ook opa’s en oma’s een leuke korting op hun Kinderstad tickets. Voor mensen van 65 jaar en ouder kost een ticket namelijk slechts € 7.

Bijzondere samenstelling

Ga je met de hele familie naar dit bijzondere attractiepark? Dan krijg je wellicht korting op de kaartjes. Groepen met 20 personen of meer hoeven namelijk aanzienlijk minder voor hun ticket te betalen. In dat geval kost het € 7 per persoon. Verder is er een speciaal programma voor kinderfeestjes. Je betaalt in dat geval 10 euro per kind waarbij ze naast onbeperkt toegang tot de vele attracties ook nog eens drie consumpties per persoon krijgen. In dat geval moeten er wel minimaal zes kinderen aanwezig zijn op het feestje.

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Kinderstad tickets
4.7 met 15 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.