Kinderstad drukte

Kinderstad is een aangenaam attractiepark dat zich heeft gevestigd in Heerlen. Dit is een pittoresk dorpje in het zuiden van Limburg. Limburgers staan bekend om hun mooie accent en hun gastvrijheid tegenover andere personen. Het is daarom een heerlijke plek om op vakantie te gaan. Limburg staat namelijk ook bekend om de mooie wandelplekken en op die manier kun je de provincie echt leren verkennen. Daarnaast is er ook een leuke Kinderstad in Heerlen. Dit is een attractiepark voor kinderen dat zo mooi is dat ze altijd met volle teugen kunnen genieten. Een bezoekje aan deze Kinderstad brengen tijdens de vakantie is daarom geen slecht idee. Je kunt dit overigens ook prima combineren met andere vakantieactiviteiten. Maar ook als je in buurt woont is Kinderstad een prima locatie om eens heen te gaan. Lees hieronder meer over de attracties en de drukte.

Bekijk hier de overnachtingen bij Kinderstad >>

Leuke attracties in Kinderstad.

Kinderstad is voorzien van een aantal prachtige attracties die de kinderwensen in vervulling zullen laten

Kinderstad drukte

Bron: http://www.kinderstad.nl/contact/

gaan. Voor verschillende leeftijden is er plezier te vinden in de kinderstad. Dit maakt het ook een fantastische plek voor iedereen. Voor de echte klimmers is er namelijk een klimvulkaan. Wanneer je op deze vulkaan bent geklommen, kun je vervolgens weer naar beneden glijden! Ook is het park uiteraard voorzien van draaimolens en achtbanen. Deze achtbaan is gemaakt in de vorm van een treintje en is toegankelijk voor kinderen boven de 1,21 centimeter. Kleine kinderen mogen er echter ook onder begeleiding in.

Wanneer is het druk?

Aan het eind van het schooljaar een reisje naar dit pretpark is nooit een verkeerd idee. Kinderstad Heerlen biedt voor dergelijke gelegenheden verschillende arrangementen aan. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen als je met een grote groep komt. Let wel: het is wel belangrijk om vooraf te reserveren, aangezien het erg druk kan zijn in de Kinderstad! Dit komt omdat het zo’n fantastisch park is. Via hun website is het mogelijk om een schoolreisje of kinderfeestje te organiseren. Een fantastische tijd voor alle kinderen is op die manier gegarandeerd!

Vraag, opmerking of een review plaatsen over Kinderstad kan hieronder.

Kinderstad drukte
4.4 met 5 stemmen

1 reactie

PretparkenNederland · 11 september 2018 op 20:58

Wanneer ben jij naar Kinderstad gegaan en was het toen druk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *