Kinderpretland

Met een buitenspeeltuin van 2000 m² en een binnenspeeltuin van maar liefst 10.000 m² kan Kinderpretland in Weert met recht dé speeltuin van het zuiden worden genoemd. Al meer dan 20 jaar glijden, springen en klimmen kinderen hier met veel plezier, of het nu regent of de zon schijnt.

Bekijk hier de overnachtingen in Weert om naar Kinderpretland te gaan >>

Binnenspeeltuin in Kinderpretland.

Kinderpretland

Bron: https://www.kinderpretland.nl/openingstijden-contact/

Binnen vind je bij Kinderpretland een gigantische speelstructuur van maar liefst vier verdiepingen hoog, waar kinderen urenlang heerlijk op kunnen spelen, klimmen en klauteren. De variëteit aan toestellen is groot, waardoor kinderen van diverse leeftijden zich prima kunnen vermaken en er van verveling geen sprake zal zijn. Zo kun je naar beneden zoeven vanaf de free-fall glijbaan, maar voor kinderen die dit te spannend vinden zijn er ook andere glijbanen. Wie toe is aan een uitdaging kan een van de klimwandjes beklimmen, maar zorgeloos rollen door de ballenbak of springen op het springkussen behoren ook tot de mogelijkheden. Er is een eigen domein voor peuters, zodat ook zij veilig kunnen spelen zonder gestoord te worden.

Buitenspeeltuin

Met mooi weer gaat ook de buitenspeeltuin open. Voor de veiligheid mag hier alleen gespeeld worden wanneer de toestellen volledig droog zijn. Buiten kunnen kinderen onder andere lekker spelen op de schommels, de kabelbaan en glijbaan. Op echt zomerse dagen kun je hier ook terecht voor waterpret, want de speeltuin heeft een grote speelvijver met een zandstrandje. Plons in het water vanaf de glijbaan of steek de vijver over via de spannende touwbrug.

Terras

Ook voor ouders en andere begeleiders is het goed vertoeven bij Kinderpretland op het binnen- of buitenterras. Terwijl je met een schuin oog de kinderen in de gaten houdt geniet je hier van een hapje of een drankje uit de bar tegen vriendelijke prijzen, maar zelf je eten en drinken meenemen mag ook. Wie zeker wil zijn van een plekje boekt een arrangement voor de kinderen. Op het terras kun je tevens gebruikmaken van gratis wifi.

Meer pretparken vind je hier.

Vraag of opmerking over Kinderpretland, dan kan je hieronder een bericht achterlaten.

Kinderpretland
4.7 met 16 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *