Kinderpretland openingstijden

Kinderpretland openingstijden

In je kindertijd wil je zoveel mogelijk plezier hebben. Als volwassene wil je natuurlijk ook dat je kind zoveel mogelijk plezier heeft. Daarom is het voor een kind belangrijk om verschillende uitjes te doen in zijn jeugd. Hier zal hij of zij altijd met plezier aan terugdenken en dit is zowel voor jou als voor je kind goud waard. Er zijn verschillende plekken in Nederland waar je naar toe kunt gaan, maar voor echt plezier is het aan te raden om naar Kinderpretland te gaan. Ware pret, zoals de naam al verraad. Zeker als je in Zuid-Nederland woont is het een ideale plek om heen te gaan.

Bekijk hier de overnachtingen in Weert om naar Kinderpretland te gaan >>

Kinderpretland openingstijden

Bron: https://www.kinderpretland.nl/openingstijden-contact/

Kinderpretland is voorzien van twee speeltuinen. Een speeltuin daarvan is de indoorspeeltuin. Deze speeltuin is ideaal voor als het wat minder lekker weer is. In de indoorspeeltuin is feest waar je als kind je geluk niet op kan. Er is van alles te beleven: van klimmen tot springen tot glijden. En je kunt er heerlijk slingeren als een echte aap. Daarnaast is het ook mogelijk om op een springkussen te gaan. Niet alleen voor oudere kinderen is het leuk, ook voor peuters is er een speciaal ingericht domein waar ze zich geweldig kunnen vermaken. Het is kortom voor iedereen leuk.

Als het lekker weer is, is er de mogelijkheid om naar de buitenspeeltuin te gaan. Deze is voorzien van glijbanen, schommels en nog veel meer. Bij erg lekker weer kun je zelfs in de speelvijver zwemmen. Je kunt dan vanaf touwen in het water plonsen. Dit is echt geweldig voor kinderen. Ouders kunnen genieten van het terras. Hier kun je lekker eten en drinken halen en is dus ook een groot feest om te zijn. Het is ideaal voor je familie, maar ook voor feestjes of schoolreisjes. Daar zijn verschillende arrangementen voor beschikbaar. Ook de openingstijden zijn ideaal, daar kun je gewoon naar informeren.

Wanneer is het park geopend?

Wat is jouw ervaring met het park? Laat dit dan hieronder weten.

Kinderpretland openingstijden
4.8 met 16 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.