Kinderpretland drukte

Kinderpretland drukte

Wil jij genieten met het hele gezin van een dagje binnen en buiten spelen? Bezoek dan Kinderpretland in Weert. Dit is het leukste uitje in Zuid-Nederland. Het maakt niet uit of het regent of niet, je kunt zowel binnen als buiten spelen. Wil je meer weten over de drukte van Kinderpretland om jouw bezoek goed te plannen? Lees dan snel verder.

Bekijk hier de overnachtingen in Weert om naar Kinderpretland te gaan >>

Wanneer is het druk in Kinderpretland?

 • Kinderpretland drukte

  Bron: https://www.kinderpretland.nl/

  Zeven dagen per week geopend
  Kinderpretland is maar liefst zeven dagen per week geopend. Je kunt hier iedere dag van de week terecht voor een lekker dagje spelen. Toch is de ene dag beter dan de andere. Vooral in het weekend is het erg druk in Kinderpretland. Veel ouders zijn dan vrij en genieten van een dagje uit met de kids. Doordeweeks geniet je altijd van minder drukte dan in het weekend.

 • De ochtend
  De meeste bezoekers van Kinderpretland komen pas tegen het begin van de middag. Kinderpretland is al vanaf 10.00 uur ‘s ochtends open. Wil je genieten van een rustig Kinderpretland? Kom dan ‘s ochtends en geniet van een rustig bezoek aan dit leuke speelpark.
 • Het weer
  Het weer is niet extreem bepalend voor de drukte van Kinderpretland aangezien er zowel speeltoestellen buiten als binnen zijn. Toch is Kinderpretland op warme zomerdagen drukker dan op regenachtige dagen. Houd altijd rekening met extra drukte bij warm weer.
 • Kinderpretland contacteren
  Wil je er zeker van zijn dat het niet te druk is, bijvoorbeeld wanneer je een kinderfeestje wilt organiseren of wilt genieten van een rustig dagje uit? Dan kun je altijd Kinderpretland gratis contacteren. Zij kunnen dan een indicatie geven van de verwachte drukte. Verwachten zij bijvoorbeeld in de ochtend een schoolreisje? Dan kun je jouw bezoek later op de dag plannen.

Wil jij ook genieten van het beste uitje van Zuid-Nederland? Kom dan zowel binnen als buiten spelen bij Kinderpretland in Weert.

Bekijk hier de openingstijden.

Vragen, opmerkingen of een review plaatsen kan hieronder.

Kinderpretland drukte
4.6 met 17 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.