Kinderparadijs Koggenland

Kinderparadijs Koggenland

Hoog in Noord-Holland, in het dorpje Hensbroek, bevindt zich een plek waar kinderen graag heen willen. Het heet Kinderparadijs Koggenlanden en een paradijs voor kinderen is het inderdaad! Kinderen worden helemaal blij zodra ze de grote hal binnenkomen waar ze urenlang kunnen spelen, rennen en ravotten. Maar dat is nog niet alles, want ook buiten is een groot terrein om te spelen als het weer het ook maar enigszins toelaat. Door de vele klimrekken, springkussens, ballenbakken en nog veel meer, zijn kinderen hier urenlang zoet. Dat maakt deze plek ook leuk voor een verjaardagsfeestje. De jarige staat helemaal in het middelpunt, en heeft het beste feest ooit.

Kinderparadijs Koggenland

Bron: https://www.kinderparadijskoggenland.nl/

Meer informatie over Kinderparadijs Koggenland.

Omdat Kinderparadijs Koggenland zo leuk is en je er geen genoeg van krijgt, kiezen veel gezinnen met kinderen ervoor om er meerdere dagen of zelfs weken door te brengen. Dat kan omdat er ook een camping bij is, waar je staanplaatsen kunt huren. Ook zijn er kleine en grotere trekkershutten en luxe chalets. Voor elk wat wils dus, en het zorgt in de zomer voor een bijzondere groep gasten, waarvan er velen het jaar erop, of tussendoor, terugkeren. In de zomer is het zwembad open, zodat het werkelijk de ideale plek is om een droomvakantie met je gezin en vrienden door te brengen.

Geen wonder dat kinderen hier willen zijn want Kinderparadijs Koggenland is een combinatie van geborgenheid en vrijheid. Dat geldt ook voor de ouders, want ze hebben geen omkijken naar hun kinderen, terwijl ze tegelijkertijd weten dat ze in een veilige omgeving zijn. Of je nou een dag komt of een hele vakantie, het is één groot avontuur! Door de ruimte en de vele speelmogelijkheden kunnen er veel kinderen tegelijk terecht, zodat ook schoolreisjes inmiddels Kinderparadijs Koggenland als bestemming hebben. En allemaal gaan ze naar huis met veel mooie herinneringen en het verlangen om gauw terug te komen!

Meer pretparken op de kaart.

Vraag, opmerking of een ervaring delen? Laat dan hieronder een berichtje achter.

Wat vind jij?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.