Kinderboerderij De Koperen Ezel

Er zijn tegenwoordig tal van attracties en gelegenheden waar je met je kind heen kunt gaan. Een attractiepark is bijvoorbeeld heel populair tegenwoordig. Natuurlijk is dit heel leuk voor kinderen, maar daarnaast is het ook zeer prijzig. Zeker voor mensen die niet veel geld hebben is dit lastig. Maar er zijn ook leuke dingen die je met je kind kunt doen zonder dat het veel geld hoeft te kosten. Het gaat immers om de ervaring en die is belangrijker dan het prijskaartje van het evenement. Een goede plek om heen te gaan is een ouderwetse kinderboerderij, zoals Kinderboerderij De Koperen Ezel.

Bekijk hier de overnachtingen in Epe om naar de Koperen Ezel te gaan >>

Meer over de kinderboerderij.

Kinderboerderij De Koperen Ezel

Bron: http://www.dekoperenezel.nl/nl/

De kinderboerderij is bijna gratis en daarom is het ideaal voor mensen die het financieel niet heel breed hebben. Ook is het leuker om vaker heen te gaan, zodat de kinderen de dieren echt leren kennen. Voor kinderen is het belangrijk om op een goede manier met dieren om te gaan. Er zijn vele leuke dieren aanwezig op de kinderboerderij. Zo heb je er kalkoenen, fazanten, pauwen en schapen. Maar ook meer exotische dieren dan dat, zoals schildpadden. Naast de dieren zijn er ook nog andere voorzieningen beschikbaar. Zo is er een eetcafé aanwezig waar je heerlijke pannenkoeken kan eten. Daarnaast zijn er nog allemaal andere activiteiten mogelijk. Zo kun je ezel rijden, kalfjes voeren en nog veel meer.

Het is niet alleen leuk om met het gezin heen te gaan, maar bijvoorbeeld ook voor feestjes. Je kunt er ook genieten van een een speciaal aangelegd speelpark en oude Hollandse spelen. Er is in principe van alles mogelijk. Het is ook mogelijk dat er eten wordt gemaakt voor de kinderen op het feestje. Zo kunnen ze een heel picknickpakket maken, zodat de kinderen tijdens het eten geen honger hoeven te lijden! Ook is het mogelijk om met een huifkar de omgeving te verkennen. Dit allemaal tegen zeer lage tarieven. Een leuke ervaring voor weinig geld, wat wil je nog meer?

Bekijk hier meer leuke uitjes.

Voor vragen, opmerkingen of als je een review wilt plaatsen, dan kan je onderstaand formulier invullen.

Kinderboerderij De Koperen Ezel
4.6 met 11 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *