Kasteelpark openingstijden

Kasteelpark openingstijden

Het kasteelpark in Born is een echte aanrader voor wie zowel een liefhebber van dieren als van een stukje geschiedenis is! Dit dierenpark van middelgroot formaat is namelijk gelegen in de tuinen van het voormalige kasteel van Born. Born is een klein kerkdorpje dat tegenwoordig deel uitmaakt van Sittard-Geleen, in de provincie Limburg.

Bekijk hier de overnachtingen in Limburg om naar het Kasteelpark te gaan >>

Prijzen van het kasteelpark in Born.

Kasteelpark openingstijden
Bron: https://kasteelparkborn.nl/dierenpark/

Kinderen tot en met 2 jaar kunnen er gratis binnen, anders betalen zij tot en met 12 jaar slechts 6 euro. Ook senioren (bezoekers die 65 jaar of ouder zijn) betalen maar 6 euro. De normale toegangsprijs voor volwassenen en kinderen die ouder zijn dan 12 jaar is 7.50 euro. Voor scholen geldt een gereduceerde prijs: iedereen, ook de volwassen begeleiders, betaalt dan maar 4.50 euro. (Voor actuele prijzen verwijzen wij je graag naar de website van het kasteelpark zelf: https://kasteelparkborn.nl/dierenpark/)

Wil je tijdens je bezoek de dieren gevoederd zien worden? Kijk dan even naar de voedertijden die in het park aangegeven staan. De verzorger die de dieren voedert geeft dan ook extra informatie over de dieren.

Wanneer geopend?

Kasteelpark Born is in de zomerperiode iedere dag open van 10 tot 18 uur. Deze periode loopt van 1 maart tot en met 28 oktober. Van 29 oktober tot en met 4 november 2018 sluit het park een uurtje vroeger: je kunt er dan dagelijks binnen van 10 tot 17 uur.

Tijdens de winterperiode, die van 5 november 2018 tot en met 28 februari 2019 duurt, is het dierenpark eveneens van 10 tot 17 uur open, maar enkel op woensdag, zaterdag en zondag. Wil je toch op een andere dag kunnen gaan? Koop dan een jaarkaart, want hiermee mag je ook in die periode elke dag binnen. Of wacht tot de kerstvakantie (schoolvakantieperiode van de provincie Limburg). Dan is het park namelijk terug dagelijks geopend.

De enige uitzonderingen op deze openingstijden zijn de carnavalsperiode (zondag 3 tot en met dinsdag 5 maart), 1e en 2e Kerstdag, Nieuwjaarsdag. Op Oudejaarsdag ben je als bezoeker tot 14 uur welkom.

Bekijk hier meer pretparken.

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *