Kasteelpark korting

Kasteelpark korting

Naar Kasteelpark Born met een aantrekkelijke korting! Uitjes zijn al prijzig genoeg…
Elke vakantie staan ze – gelukkig! – weer voor de deur: gezellig uitjes met je kinderen!. Zodat de kids een leuke vakantie hebben, plezier kunnen maken en als het even kan ook nog iets zinnigs leren. Wat wel jammer is, is dat kaartjes voor attractieparken, speeltuinen en zoo’s de laatste jaren flink duurder zijn geworden. Wie meerdere kinderen heeft of een kinderfeestje organiseert in een leuk speelpark of in een dierentuin, moet diep in de buidel tasten. En dan hebben we het alleen nog maar over de entreeprijs. Vaak zijn de bijkomende kosten, zoals een parkeerkaart, eten en drinken, ook flink prijzig. Ideaal is het als je dan kortingskaartjes kunt kopen, zodat je flink bespaart. Want het gezinsleven is tegenwoordig al duur genoeg! Zo zijn er onder meer kortingskaartjes beschikbaar voor het gezellige Kasteelpark in Born in Limburg, nabij Sittard-Geleen.

Bekijk hier de overnachtingen in Limburg om naar het Kasteelpark te gaan >>

Wat is er in het Kasteelpark in Born te doen?

Kasteelpark korting
Bron: https://kasteelparkborn.nl/bezoekers/entree-acties/

In het Kasteelpark in Born kunnen zowel jong als oud een prima tijd hebben. Kasteelpark Born is een dierentuin dat gelegen is in de vroegere tuinen van het Kasteel Born. Het park laat jou en jouw kinderen kennismaken met prachtige dieren, een rustieke omgeving en het prachtige Limburgs natuurschoon.

In het Kasteelpark kom je allerlei soorten herkenbare maar ook minder bekende dieren tegen. Zo vind je in Born naast otters en krokodillen, ook herten, apen, allerlei soorten roofdieren, landschildpadden, nandoes, vogelspinnen, trompetzwanen, leguanen en wandelende takken. Kinderen vinden dit park dan ook geweldig, vooral omdat ze in het kriebelhuis dieren mogen aanraken, de geitjes op de kinderboerderij kunnen aaien en kunnen zien hoe de dieren door de verzorgers gevoerd worden. En… als de kids genoeg dieren hebben gezien, kunnen ze lekker ontspannen in de gevarieerde speeltuin in het midden van het Kasteelpark.

Koop nu online jouw kortingskaartjes voor het Kasteelpark in Born

Verwen jouw kinderen ook met een ontspannend en leerzaam dagje in het Kasteelpark in Born. En verzeker jezelf en jouw gezin van een voordelig, superieur en onvergetelijk dagje uit in Limburg!

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *