Julianatoren korting

Julianatoren korting

Julianatoren korting

Ben je van plan een dagje naar Julianatoren te gaan? Je hebt vast al wel op de website naar de prijzen gekeken. Julianatoren is net als alle andere pretparken in Nederland niet goedkoop. Online zijn de tickets wel iets goedkoper, maar het blijft duur. Behalve voor baby’s, die zijn gratis. Bezoekers vanaf 2 jaar betalen ter plekke €22,50 per persoon. Online betalen bezoekers vanaf twee jaar €20,50. Mindervaliden en hun begeleiders betalen €10,50.

Er moet toch wel korting te krijgen zijn? Natuurlijk! Er zijn verschillende kortingen verkrijgbaar. Ik zeg er wel bij: op dit moment.

Bekijk hier de acties bij de Julianatoren te Apeldoorn ->

Kortingen op tickets van Julianatoren

1. Vakantieveilingen

Julianatoren korting
Bron: Julianatoren.nl.

Maak gratis een account aan bij vakantieveilingen en bieden maar! Je kunt een gezinsabonnement winnen, waarbij je onbeperkt Julianatoren kunt bezoeken met je gezin. Met dit abonnement kun je ook gratis of met korting naar andere pretparken. Kijk hiervoor wel even op de website van Julianatoren.

2. ANWB korting
Ben je lid van de ANWB? Dan kun je per persoon €3,50 korting krijgen op een ticket naar de Julianatoren. Kijk voor meer informatie op de website van de ANWB.

3. Tikata
Op de website van Tikata kun je altijd terecht voor de beste deals. Deze website houdt alle kortingen voor je in de gaten. Voordat je een ticket koopt, kijk dan even op deze website: www.tikata.nl

4. Uit met korting
www.uitmetkorting.nl is altijd een goed idee om te bezoeken. Op dit moment zijn er kortingen tot wel 34%. Deze website houdt alle kortingen die er lopen in de gaten. Wanneer je een goed overzicht wilt van waar je de hoogste kortingen kunt verkrijgen, dan is deze website zeker een aanrader.

5. Marktplaats
Op Marktplaats zijn ook vaak tickets voor pretparken te vinden. Mensen die plotseling niet naar een pretpark kunnen doen hun tickets soms voor een habbekrats weg. Anderen hebben kortingskaartjes, die je voor een paar euro over kunt nemen. Alle kleine beetjes helpen! Het is echt de moeite waard om www.marktplaats.nl ook even in de gaten te houden!

6. Mijnkorting
Op www.mijnkorting.nl kun je veel acties vinden voor pretparken, waaronder Julianatoren. Neem zeker eens een kijkje op deze website!

Tip: Wanneer je goedkoop naar een pretpark wilt, kijk dan een ruime tijd van te voren rond op verschillende websites. De dag van tevoren kun je vaak niet meer aan de hoogste kortingen komen. Op websites als Marktplaats moeten de tickets vaak verzonden worden én moet je deal overlegd worden.

1 thought on “Julianatoren korting”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *