Julianatoren drukte

Julianatoren drukte

Het unieke themapark de Julianatoren in Apeldoorn is een echte aanrader voor een dagje uit met jonge kinderen. Dit kinderpretpark biedt een dag lang plezier en geweldige attracties. Geniet van gigantische glijbanen, waterspellen, achtbanen en nog veel meer. De Julianatoren is een van de meest populaire attractieparken van Nederland. Niet voor niets is het er daarom vaak druk. Wil je meer weten over de drukte in de Julianatoren en hoe je dit kunt voorkomen? Lees dan gauw verder.

Bekijk hier of het druk is >>

Wanneer is het druk in de Julianatoren?

Julianatoren drukte

Bron: https://www.julianatoren.nl/attracties

Wil je ongestoord genieten van een geweldig dagje uit naar de Julianatoren in Apeldoorn? Dan raden wij het aan om dit kinderpretpark in het laagseizoen te bezoeken. De Julianatoren is een populaire attractie voor tijdens de schoolvakanties en in de zomer. Wil je niet lang in de rij staan? Bezoek het park dan buiten de schoolvakanties om. Zo geniet van je van een rustige en gezellige dag. Het hoogseizoen is in de zomer wanneer de scholen vrij zijn. In de wintermaanden wordt het park minder bezocht en is het een minder drukke periode.

Bijzondere dagen

De Julianatoren biedt jaarlijks bijzondere evenementen aan. Bijvoorbeeld bijzondere shows en meet en greets. Op dagen wanneer dit gaande is komen er veel enthousiaste gasten op af. Dit zijn aanzienlijk drukkere dagen dan normaal. Plan jouw bezoek aan dit kinderpretpark daarom op een normale dag om de drukte voor te zijn.

Doordeweeks

De weekenden zijn topdagen voor de Julianatoren. Vanuit heel het land komen enthousiaste gezinnen op dit kinderpretpark af. De weekenden zijn daarom ook drukker dan de doordeweekse dagen. De topdrukte vind ook altijd in het weekend plaats. Wil je een rustig dagje Julianatoren? Bezoek het park dan doordeweeks wanneer het minder druk is.

De Julianatoren is een echte aanrader voor ouders met jonge kinderen. Het is een gezellig en familiaal park waar zelfs de allerkleinste kunnen spelen. Niet voor niets is het dus een populaire bestemming voor mensen met jonge kinderen. De topdrukte vind altijd in het hoogseizoen en in het weekend plaats. Houdt jij niet van drukte en wil je met de kinderen de Julianatoren in Apeldoorn bezoeken op een rustige dag? Dat kan natuurlijk ook! Zorg ervoor dat je de toptijden mijdt en ga doordeweeks in het laagseizoen. Op deze dagen kun je in alle rust genieten van een gezellig druk park. Voorkom lange wachtrijen en hordes mensen. Boek jouw tickets op een rustige dag. Je kunt natuurlijk ook altijd op de dag zelf een belletje naar de Julianatoren plegen om informatie in te winnen over de verwachte drukte.

Bekijk hier meer over de openingstijden en drukteverwachting >>

Wil je meer te weten komen over de drukte in de Julianatoren, heb je een vraag of opmerking? Laat dan hieronder een bericht achter.

Julianatoren drukte
4.7 met 110 stemmen

1 Bericht

Moderator

34 minuten ago

Was het druk toen je er was?

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.