Julianatoren drukte

Het unieke themapark de Julianatoren in Apeldoorn is een echte aanrader voor een dagje uit met jonge kinderen. Dit kinderpretpark biedt een dag lang plezier en geweldige attracties. Geniet van gigantische glijbanen, waterspellen, achtbanen en nog veel meer. De Julianatoren is een van de meest populaire attractieparken van Nederland. Niet voor niets is het er daarom vaak druk. Wil je meer weten over de drukte in de Julianatoren en hoe je dit kunt voorkomen? Lees dan gauw verder.

Bekijk hier de informatie >>

De drukte in Julianatoren, wanneer?

Julianatoren drukte
Bron: https://www.julianatoren.nl/attracties

Wil je ongestoord genieten van een geweldig dagje uit naar de Julianatoren in Apeldoorn? Dan raden wij het aan om dit kinderpretpark in het laagseizoen te bezoeken. De Julianatoren is een populaire attractie voor tijdens de schoolvakanties en in de zomer. Wil je niet lang in de rij staan? Bezoek het park dan buiten de schoolvakanties om. Zo geniet van je van een rustige en gezellige dag. Het hoogseizoen is in de zomer wanneer de scholen vrij zijn. In de wintermaanden wordt het park minder bezocht en is het een minder drukke periode.

Bijzondere dagen

De Julianatoren biedt jaarlijks bijzondere evenementen aan. Bijvoorbeeld bijzondere shows en meet en greets. Op dagen wanneer dit gaande is komen er veel enthousiaste gasten op af. Dit zijn aanzienlijk drukkere dagen dan normaal. Plan jouw bezoek aan dit kinderpretpark daarom op een normale dag om de drukte voor te zijn.

Een filmpje:

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=TTSPP_XA8_8)

Doordeweeks

De weekenden zijn topdagen voor de Julianatoren. Vanuit heel het land komen enthousiaste gezinnen op dit kinderpretpark af. De weekenden zijn daarom ook drukker dan de doordeweekse dagen. De topdrukte vind ook altijd in het weekend plaats. Wil je een rustig dagje Julianatoren? Bezoek het park dan doordeweeks wanneer het minder druk is.

De Julianatoren is een echte aanrader voor ouders met jonge kinderen. Het is een gezellig en familiaal park waar zelfs de allerkleinste kunnen spelen. Niet voor niets is het dus een populaire bestemming voor mensen met jonge kinderen. De topdrukte vind altijd in het hoogseizoen en in het weekend plaats. Houdt jij niet van drukte en wil je met de kinderen de Julianatoren in Apeldoorn bezoeken op een rustige dag? Dat kan natuurlijk ook! Zorg ervoor dat je de toptijden mijdt en ga doordeweeks in het laagseizoen.

Op deze dagen kun je in alle rust genieten van een gezellig druk park. Voorkom lange wachtrijen en hordes mensen. Boek jouw tickets op een rustige dag. Je kunt natuurlijk ook altijd op de dag zelf een belletje naar de Julianatoren plegen om informatie in te winnen over de verwachte drukte.

Bekijk hier de openingstijden >>

Wil je meer te weten komen over de drukte in de Julianatoren, heb je een vraag of opmerking? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: woensdag 30 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *