Julianatoren adres

Het adres van kinderpretpark Julianatoren te Apeldoorn

  • Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn

Bekijk hier alle gegevens en de website >>

Route vanaf de snelweg.

Wanneer je van de snelweg komt vanaf afslag Kootwijk dan rijd je tot aan de rotonde, linksaf en alsmaar rechtdoor. Dan vind je aan de rechterkant in Apeldoorn het kinderpretpark Julianatoren. Het pretpark bevind zich in het prachtige Berg en Bos en vlakbij de Naald.

Er is veel parkeergelegenheid bij de Julianatoren te vinden en er rijden vaak bussen van de Julianatoren zelf.

De openingstijden.

De openingstijden van de Julianatoren zijn te vinden op:

Contactgegevens van de Julianatoren.

Telefoonnummer: 055 – 3553265
E-mail: info@julianatoren.nl

Vraag, opmerking of een review plaatsen over de Julianatoren? Laat dan hieronder een bericht achter.

Julianatoren adres
4.7 met 31 stemmen

1 Bericht

Yvonne Perdijk

33 minuten ago

Geachte heer / mevrouw, Wij zijn van de week ik jullie mooie en leuke park geweest. Aan het einde van de dag heeft mijn zoontje (3 jr.) een portemonneetje van Jul gekocht. Helaas blijkt bij thuiskomst dat het vakje waar het losgeld in moet voor de helft is dicht gestikt, dus niet gebruikt kan worden. Als ik dit zelf los maak dan gaat de rits van het vakje ook los en dat is niet de bedoeling. Kunnen jullie dit oplossen? Met vriendelijke groet, Yvonne Perdijk

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.