Julianatoren aanbieding

Julianatoren: voor de eerste keer naar een écht pretpark. Lees hier meer over de Julianatoren aanbiedingen en over het kinderpretpark zelf.
Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn zag in 1910 het levenslicht. Over de naam van de uitkijktoren hoefden de initiatiefnemers maar heel kort na te denken. Een jaar eerder namelijk was prinses Juliana geboren en dus kreeg de uitkijktoren haar naam toebedeeld. Die uitkijktoren had overigens een lengte van 24 meter en bood een meer dan schitterend uitzicht over de bossen en de heide. De Duitsers eisten de toren in 1942 op, de naam prinses moest er toen meteen af en voortaan heette de indrukwekkende toren alleen nog Julianatoren. Die toren is ondertussen al jaren het middelpunt van het voor kinderen bijzonder aantrekkelijke attractiepark. Lees hieronder meer over de Julianatoren aanbieding.

Voor kinderen tot tien jaar

Julianatoren aanbieding

Bron: Julianatoren.nl.

Het park biedt vertier voor kinderen in de leeftijd tot 10 jaar. Voor de ondertussen al wat stoere kinderen én voor kinderen die voor het eerst in hun prille leventje een pretpark betreden. Jul’s Rollerskaters, de Tollende Muis en de Tollende Hoed. Het zijn net als het Spookslot en de Griezeltunnel enkele van de uitdagende attracties die Julianatoren biedt. Er zijn trampolines en glijbanen en ook de vuurtoren is bijzonder interessant. Julianatoren biedt een reuzenrad en tal van speeltoestellen. Een bezoekje aan de griezeltunnel is ook zeker de moeite waard. Rondom het park zijn voldoende bungalowparken, campings en hotels beschikbaar om te overnachten. Het gebied rondom het park is namelijk ook zeer de moeite waard en dus is een langer verblijf echt een aanrader.

Online betekent twee euro korting. De Julianatoren aanbieding.

Julianatoren is een van de meest bezochte parken als het gaat om schoolreisjes. Dat is ook logisch, want het park in Apeldoorn staat bekend om de veiligheid en is bovendien erg overzichtelijk. Je raakt er niet snel iemand kwijt. Julianatoren biedt meer dan zestig attracties en is buitengewoon goed bereikbaar. Kinderen tot 1 jaar mogen het park gratis betreden, boven die leeftijd kost een kaartje 22,50 euro per persoon. De Julianatoren aanbieding die altijd geldt is dat het online kopen van een ticket twee euro korting betekent. Zeer de moeite waard dus om dat te doen, ook al omdat het lang wachten bij de ingang voorkomt. Minder validen mogen overigens voor 12,50 euro naar binnen en voor schoolreisjes en groepen zijn er aantrekkelijke arrangementen beschikbaar. Wie in de buurt van het kleurrijke park woont, kan voordelig een jaarabonnement kopen om zo optimaal te genieten van alle moois wat dit knusse kinderpretpark te bieden heeft. Julianatoren is veel meer dan een speeltuin en is voor veel kinderen het eerste contact met een pretpark, zonder dat ze in Apeldoorn al gehinderd worden door allerlei leeftijds- en lengte-eisen. Een aanrader dus.

Julianatoren aanbieding
4.4 met 19 stemmen
Categorieën: Julianatoren

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

1 reactie

Julianatoren korting. Alles over kortingen bij de Julianatoren. | PretparkenNederland.nl · 17 mei 2018 op 11:05

[…] je van plan een dagje naar Julianatoren te gaan? Je hebt vast al wel op de website naar de prijzen gekeken. Julianatoren is net als alle […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *