In de herfstvakantie naar een pretpark?

In de herfstvakantie naar een pretpark?

14 oktober begint de herfstvakantie in het land en is afgelopen op 29 oktober. Een ideale gelegenheid om erop uit te trekken  en te genieten van een leuk dagje weg, bijvoorbeeld in een pretpark. Maar welke pretpark is de moeite waard en zijn er acties momenteel?

Bezoek de Efteling in de herfstvakantie.

Ga in de nieuwste attractie van de efteling, de Symbolica. Een unieke familie-attractie met verschillende ruimtes waarbij fantasie tot leven komt. Een bezoekje aan de geheime gangen en unieke plekken. Laat je verrassen!

Ga naar Koningin Julianatoren in Apeldoorn.

Een ontzettend leuk familiepretpark met vele verschillende attracties, een unieke belevenis en zeker de moeite waard om in de herfstvakantie hier naartoe te gaan.

 

 

 

In de herfstvakantie naar een pretpark?
5 met 7 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!