Hotel vlakbij Efteling

Hotels bij de Efteling

Een weekendje naar de Efteling; zowel jong als oud zou er geen ‘nee’ tegen zeggen. Maar waar kun je dan het beste overnachten en welke hotels zijn er in de buurt van de Efteling? Lees hieronder meer over de hotels vlakbij de Efteling.

Bekijk hier het Efteling hotel en meer >>

Efteling Hotel

Hotels vlakbij Efteling

Bron: Efteling.com

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om daadwerkelijk in het Efteling Hotel (4-sterren) te overnachten. Zo zit je lekker dicht in de buurt van het park en ben je direct in een sprookjesachtige omgeving. Echter is het wel vrij bekend dat dit hotel geen goedkope optie is. Wel is het zo dat de prijs inclusief de entreetickets voor het park is (twee dagen bij één nacht). Eén nachtje in het Efteling Hotel in een tweepersoonskamer en dus twee dagen toegang tot de Efteling kost je gemiddeld rond de €215,-. De prijs verschilt natuurlijk per seizoen. 4-persoonskamers kosten overigens gemiddeld rond de €430,-. Dit is inclusief ontbijt.

Efteling Loonsche Land Hotel

Dit hotel wat eigendom is van de Efteling heeft over het algemeen vooral 5-/6-persoonskamers. De prijs van dit hotel is, net als bij het Efteling Hotel, inclusief toegang tot het park. Je moet, om het park te bereiken, wel 20 minuten wandelen. Een 6-persoonskamer kost gemiddeld €320,-. Dit is inclusief ontbijt.

Hotel de Lakei/Hotel de Kroon

Beide hotels liggen op loopafstand tot de Efteling: het is een klein kwartiertje lopen. Het zijn beide 3-sterrenhotels maar de prijs varieert. De volgende prijzen zijn voor een tweepersoonskamer.

  • Gemiddelde prijs hotel de Lakei: €90,-
  • Gemiddelde prijs hotel de Kroon: €110,-

Dit is inclusief ontbijt.

Hotel NH Waalwijk

Dit 4-sterrenhotel ligt iets verder van de Efteling vergeleken met de voorgenoemde hotels. Met de auto is het nog zo’n tien minuutjes rijden, te voet doe je er zo’n half uur over. Een tweepersoonskamer bij dit hotel is echter niet al te duur: je hebt al een kamer voor zo’n €85,-. Vergeleken met de overige hotels is dit dus absoluut niet duur. Een familiekamer bij dit hotel kost gemiddeld €130,-. Dit is inclusief ontbijt.

Een paar dagen naar de Efteling is iets waar vrijwel iedereen vrolijk van wordt. Maar je wordt pas echt vrolijk als je natuurlijk goed hebt geslapen. Rondom de Efteling liggen vele hotels die ook vrijwel allemaal kindvriendelijk zijn. Geniet dus van de sprookjesachtige omgeving en waan je in het leven van een echt sprookjesfiguur!

Hotel vlakbij Efteling
4.6 met 38 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.