Het Arsenaal Vlissingen

Ahoi landrotten! Gek op piraten? Dan ben je bij attractiepark Het Arsenaal in Vlissingen aan het juiste adres. Het Arsenaal is het grootste piratenpark van Nederland. Ideaal dus wanneer je op een schoolreisje, kinderfeestje of dagje uit gaat met een aantal zeelieden in de dop. Bind dus snel je ooglapje voor en lees meer over dit bijzondere attractiepark in Zeeland.

Bekijk hier de overnachtingen in Vlissingen om naar het Arsenaal te gaan >>

Plezier maken als piraat in Het Arsenaal Vlissingen.

Het Arsenaal Vlissingen

Bron: https://www.arsenaal.com/

Bij Het Arsenaal zijn allerlei attracties te vinden om het piratenleven te ontdekken. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld proberen of ze zelf een kanon af schieten of een schip kunnen enteren. In de scheepssimulator kan je testen of je al echte zeebenen hebt! Genoeg geoefend? Neem dan deel aan de spannende piratenmissie en test of jij al zeewaardig materiaal bent. Even uitrusten na al die heftige avonturen? Dat kan bij de piratentheatershows die te zien zijn in het park. Begin dus thuis alvast met het oefenen van alle stoere scheepvaartliederen, zodat je als een echte piraat mee kan zingen.

Duik in de piratenwereld

Naast leuk, is Het Arsenaal ook erg leerzaam. Zo kan je je verdiepen in de levens van beroemde piraten van vroeger, of zien hoe het leven op een schip eraan toegaat. Want waar slapen piraten eigenlijk na een drukke dag vol schatzoeken? Dat ontdek je in Het Arsenaal in Vlissingen. Daarnaast kan je in dit park leren hoe touw gemaakt wordt in touwslager Michiel de Ruyter. Die is niet zomaar naar de beroemde zeeheld vernoemd: de échte Michiel de Ruyter maakte vroeger vlakbij Het Arsenaal touwen.

Ontdek de onderwaterwereld

Naast alle piratenavonturen, kan je in Het Arsenaal ook de onderwaterwereld ontdekken in het zeeaquarium. Daar leven onder andere bloeddorstige piranha’s, schitterende tropische vissen en allerlei zeeplanten. Als klap op de vuurpijl kan je ook nog roggen en haaien aaien, maar… pas wel op je vingers, want voor je het weet ben je een kapitein haak!

Vragen, opmerkingen of een review plaatsen kan hieronder.

Het Arsenaal Vlissingen
4.6 met 11 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *