Het Arsenaal Vlissingen korting

Korting op een mooi uitje in Zeeland.
Wat is er leuker dan, als je in Zeeland op vakantie bent, een keer een dagje uit te gaan naar een leuke attractie? Vooral ‘s zomers, op een dag dat het iets minder goed weer is, is een binnenactiviteit een goed alternatief voor een strandbezoek. Naast attracties als Neeltje Jans of Mini Mundi, is het arsenaal in Vlissingen een supergave activiteit voor gezinnen met kinderen. Helaas is de normale entreeprijs van dit soort uitjes doorgaans aan de hoge kant. Wat is het dan lekker als je een fikse korting kunt krijgen voor de entree van het Arsenaal in Vlissingen? Het antwoord is vrij simpel: niet veel eigenlijk!

Bekijk hier de overnachtingen in Vlissingen om naar het Arsenaal te gaan >>

Het Arsenaal Vlissingen korting

Bron: https://www.arsenaal.com/

Arsenaal in Vlissingen: een energiek en razend spannend piratenavontuur!

Waarom zou je het Arsenaal in Vlissingen eigenlijk bezoeken? Wat is er allemaal te beleven tijdens dit uitje? Meer dan je denkt in elk geval. Het Arsenaal in Vlissingen is een bruisend, actief en leerzaam avontuur, speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar. Maar ook de ouders vermaken zich prima in het Arsenaal en leren er nieuwe dingen. Het Arsenaal is een interactief museum en een maritieme belevenis waar het spannende onderwerp ‘Piraten’ centraal staat. In dit attractiepark kunnen kinderen in het Piratentheater zelf ervaren hoe het is om een piraat te zijn. Ze leren hoe ze zelf touwen kunnen maken en hoe piraten als Kapitein Zwartbaard leefden. In de Scheepssimulator wanen de kids zich een echte matroos, terwijl de kinderen in de Shooting Gallery leren schieten. Naast deze piratenavonturen maken ze in het Arsenal in Vlissingen kennis met tal van echte zeedieren!

Koop nu jouw kortingskaartjes voor het Arsenaal

Bezoek ook voordelig en goedkoop het Arsenaal in Vlissingen met jouw kinderen en koop nu jouw kortingskaartjes. Of je nu in of vlak bij Zeeland woont of in deze zonnige provincie op vakantie: veel plezier alvast en als piraat wensen we jullie alvast een behouden vaart toe!

Bekijk hier meer pretparken op de kaart.

Ervaring met Het Arsenaal in Vlissingen, een opmerking of een vraag? Laat dan hieronder een berichtje achter.

Het Arsenaal Vlissingen korting
3.9 met 14 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *