Het Arsenaal Vlissingen drukte

Zoals je wellicht wel weet hebben kinderen veel fantasie. Ze houden van rollenspelletjes spelen, zoals soldaatje, indiaantje en wat nog niet meer. Dit vinden ze echt geweldig en waarschijnlijk heb jij als volwassene dit ook wel eens gedaan vroeger. Als je je kind echt een geweldige ervaring wil geven is het aan te raden om naar het Arsenaal te gaan in Vlissingen. Dit is een attractiepark dat is ingericht als een piratenavontuur. Dit is geweldig voor kinderen, want die kunnen er helemaal op ingaan. Er zijn zoveel verschillende dingen te doen in Het Arsenaal dat het bijna niet meer normaal is. Lees hieronder meer over de drukte in Het Arsenaal Vlissingen.

Bekijk hier de overnachtingen in Vlissingen om naar het Arsenaal te gaan >>

Wanneer is het druk?

Het Arsenaal Vlissingen drukte

Bron: https://www.arsenaal.com/contact-en-vacatures

Een van de attracties is het piratentheater. Dit is een toneelspel waaraan de kinderen zelf mee kunnen doen. Wat is er nou geweldiger dan dat? Er zijn echte acteurs die de kinderen begeleiden. Daarnaast zijn er ook nog andere interactieve spelletjes zoals een piratenmissie. Dit is een speciaal uitgelegde route die kinderen moeten voltooien en doet denken aan wat piraten vroeger moesten meemaken. Dit is goed voor de fantasie van de kinderen en als ouders is het ook leuk om eens mee te maken. Maar er zijn niet alleen veel attracties, maar ook veel prachtige aquaria. Zo heb je er de Noordzee onderwaterwereld. Het Arsenaal is voorzien van het grootste aantal zeedieren van Zeeland. Er zijn zelfs waterplekken waar de kinderen vissen kunnen aanraken. Naast al deze attracties is er nog veel meer om op te noemen.

Voor feestjes of schoolreisjes is het eveneens een goede plek om eens heen te gaan. Hier zijn speciale arrangementen voor. Niet alleen voor de kinderen is dit voordelig, maar ook voor de volwassenen. De volwassenen kunnen namelijk genieten van onbeperkte koffie en thee. Ook de kinderen kunnen genieten van onbeperkte ranja. Ideaal dus. Ook zijn er arrangementen voor volwassenen. Als bedrijfsuitje is het bijvoorbeeld eveneens ideaal. Het is een goede manier van teambuilding. Soms kan het echter wel druk zijn, even informeren is daarom verstandig.

Het Arsenaal Vlissingen drukte
4.4 met 10 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *