Hellendoorn openingstijden

Hellendoorn openingstijden

De openingstijden van spectaculair avonturenpark Hellendoorn. Beleef een gezellige dag uit in Hellendoorn.
In het Overijsselse Hellendoorn ligt een van de leukste avonturenparken van Nederland. Met meer dan dertig attracties voor alle leeftijdscategorieën en meerdere indrukwekkende shows is avonturenpark Hellendoorn een onvergetelijk uitstapje voor het hele gezin. Wil jij lekker glijden in het Aquaventure Slidpark? Zie je jouw peuter al rondjes draaien in de Dombomolen of klauteren in de innovatieve speeltuin? Heb jij zin om met een rotvaart van de Tornado achtbaan te gaan? Willen jullie een show bijwonen in het Gouden Paleis Theather? Reis dan af naar dit avontuurlijke familiepark. Vanaf 22,95 euro koop je een dagticket, waarmee je kunt genieten van de originele attracties en unieke shows. Het avonturenpark is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Gelegen in het driehoekje tussen Almelo, Zwolle en Deventer is de verbinding met Hellendoorn zo gemaakt. Lees hieronder verder over de Hellendoorn openingstijden.

Bekijk hier de openingstijden & veilingtickets voor Hellendoorn >>

De gangbare openingstijden van Hellendoorn

Het avonturenpark Hellendoorn is tijdens de winter gesloten. Van eind oktober tot 1

Hellendoorn openingstijden

Bron: https://www.avonturenpark.nl/nl/pretpark/informatie

april sluiten de hekken voor bezoekers, vanwege het slechte weer en het onderhoud dat verricht dient te worden gedurende deze koude wintermaanden. Vanaf 1 april wordt het park jaarlijks weer opengesteld voor avontuurlijke dagjesmensen, die houden van snelheid, adrenaline en gezelligheid. Het park is in juli en augustus zeven dagen per week geopend. In april, mei, juni, september en oktober zijn er doordeweekse dagen waarop het park gesloten is voor publiek. Check dus altijd de openingskalender voor je bezoek om te kijken of je op de geplande dag terecht kunt in avonturenpark Hellendoorn. Op geopende dagen zijn de attracties normaal gesproken in gebruik vanaf 10:00 uur ‘s ochtends tot 17:00 uur ‘s middags.

Afwijkende openingstijden

Op de eerste vier woensdagen van augustus vinden de Zinderende Zomeravonden plaats. Dat wil zeggen dat het park extra lang geopend is voor publiek, waardoor je nog langer kunt genieten van al het leuks dat Hellendoorn te bieden heeft. Het park is op deze Zinderende Zomeravonden geopend van 10:30 uur ‘s ochtends tot 21:30 uur ‘s avonds. Verder dient er gezegd te worden dat de openingstijden van avonturenpark Hellendoorn aangepast kunnen worden aan het weer en het aantal bezoekers. Actuele sluitingstijden worden altijd gecommuniceerd met bezoekers op de informatieborden, die je in het park vindt.

Een dag vol plezier

Van 1 april tot eind oktober kun je genieten van een avontuurlijk spektakel in het Overijsselse Hellendoorn. Je kunt je tickets online kopen of simpelweg aan de kassa. Avonturenpark Hellendoorn is een belevenis voor de hele familie!

Hellendoorn openingstijden
Wat vind jij?

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.