Hellendoorn korting

Hellendoorn: genieten met het hele gezin. Avonturenpark Hellendoorn: een gave ervaring voor jong en oud. Met korting naar dit pretpark?
Wie er een keertje lekker tussenuit wil met zijn partner en/of kinderen, kan prima terecht in Avonturenpark Hellendoorn. Dit park – dat al sinds 1936 bestaat, toen het werd opgericht door Jan van den Berg – biedt zowel jong als oud een werkelijk onvergetelijke ervaring! Pretpark Hellendoorn is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving en biedt met meer dan dertig attracties op en top vermaak. Verder kun je in het park toffe shows zien en allerlei boeiende evenementen meemaken. Je hoeft je in Hellendoorn geen moment te vervelen! Lees hieronder verder over Hellendoorn korting.

Bekijk hier de veilingen & kortingen op tickets voor Hellendoorn >>

Wat is er in Avonturenpark Hellendoorn allemaal te doen?

Kinderen en volwassen die van actie en spanning houden, maar ook rustige genieters, komen in dit park volledig aan hun trekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de gave Tornado? Deze achtbaan is liefst 460 meter lang en laat je voelen hoe het is om met een karretje 70 km/u te razen en over de kop te gaan. Voor wie het iets rustiger aan wil doen, is de Rioolrat of de Donderstenen een aanrader, twee andere fraaie achtbanen in Hellendoorn.

Naast achtbanen vind je in Avonturenpark Hellendoorn natuurlijk veel meer moois.

Hellendoorn korting
Bron: https://www.avonturenpark.nl/

Zoals meerdere indrukwekkende waterattracties (de Sungai Kalimantan is geliefd, evenals de boomstamvaart op de Wild Waterval),de topspin-attractie Montezuma’s Revenge, de sinds 2012 geopende enterprise Tarantula Magica en de topattractie Het DrakenNest dat in 2017 geopend werd.

Andere attracties

Op het park zijn verder nog talloze andere familie-attracties te vinden die je een onvergetelijke ervaring bezorgen. Deze zijn vooral goed geschikt voor de wat jongere kinderen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de megatoffe trampoline Baba’s Bungee, de MonoRail, een rondrit met de Old Timer, het schommelschip Galjoen of de zweefmolen Piraat Enterhaak. Natuurlijk vind je op het park ook genoeg terrasjes, een restaurant, zitplekken, lachspiegels, evenals draaimolens en speeltuinen voor de allerkleinsten. Je hoeft zowel als jongere als oudere bezoeker niet bang te zijn dat je in Avonturenpark Hellendoorn tegen verveling gaat aanlopen. En, als je eenmaal in Hellendoorn bent geweest, zul je zien dat je vaker wilt. Zo’n uitdagend avontuur vraagt om herhaling!

Meer informatie over jouw kortingskaartje(s)

Heb je al een beetje zin in de supergave ervaringen die je in Hellendoorn gaat beleven? En wil je graag een keer met jouw kinderen/gezin naar Avonturenpark Hellendoorn voor een zeer aantrekkelijke entreeprijs? Neem dan eens een kijkje op onze website PretparkenNederland.nl, waar je meer informatie vindt over goedkope entreekaartjes voor Avonturenpark Hellendoorn. Alvast veel plezier gewenst in dit unieke attractiepark!

Correcties, stuur ons een e-mail.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares