Hellendoorn drukte

Hellendoorn drukte

Diep in de bossen van de Sallandse Heuvelrug ligt Avonturenpark Hellendoorn. Hellendoorn heeft ruim 30 attracties en 2 geweldige shows. Onder de attracties vind je onder andere twee wildwaterbanen voor een spetterend avontuur, drie geweldige achtbanen, lasergame en een zweefmolen. Speciaal voor de kleintje heeft Hellendoorn ook het Dreumesland. Sinds kort is er een nieuw geweldige attractie namelijk het drakennest. Het drakennest is eigenlijk een grote schijf die draaiend heen en weer gaat over een halfpipe. Lees hieronder verder over de Hellendoorn drukte.

Bekijk hier de kortingen op tickets >>

Evenementen in Hellendoorn

Elk jaar zijn er in Hellendoorn verschillende evenementen, dit zijn dan ook gelijk drukke periodes.
Elk weekend en in de vakanties kan je genieten van een nieuwe show namelijk Kareltje & jasmijn. Kareltje is gek op slagroomtaarten en je raad het al hij is zelf kok! Samen met Jasmijn die het hotel 999 bezit maakt hij de leukste avonturen mee.

Ook zijn er in Hellendoorn de Zinderende Zomer Avonden. Dit jaar zijn dat er 4, namelijk op 1,8,15 en 22 augustus. Op deze dagen kan je extra lang genieten in het park. Deze dagen zijn de attracties open tot half 10 en word de avond om kwart voor

Hellendoorn drukte

Bron: Avonturenpark.nl

10 afgesloten met een mooie vuurwerkshow.

In de periode van 7 juli tot en met 2 september kan je ook genieten van een andere nieuwe show, namelijk een geweldige stuntshow in het openluchttheater. In de show die Drakenridders heet spelen verschillende internationale atleten mee.

In de periode van 6 oktober tot en met 28 oktober word Hellendoorn omgetoverd tot Heksendoorn. Dit is speciaal vanwege Halloween, en dit jaar is het al de 18e keer.

Voor de wat oudere is er met Halloween ook nog een leuk evenement, namelijk Screams! op 19 en 26 oktober veranderd het normaal vrolijke en gezellige Hellendoorn in een eng,griezelig,donker en mistig park. Dit word speciaal in de avonden georganiseerd van 7 tot 11 uur. Er zijn dan diverse Scare-zones en spookhuizen. Ook zijn er zo’n 100 verschillende acteurs die deze avond tot de engste avond van je leven zullen brengen! Durf jij nog te gaan?

Bekijk hier de tickets >>

Wanneer is het druk in Hellendoorn?

De drukte in het park verschilt heel erg. Maar vooral tijdens de schoolvakanties en in het weekend is het erg druk. En houd er rekening mee dat er tijdens de bovengenoemde evenementen ook een behoorlijke drukte zal zijn. Doordeweeks is het meestal minder druk, maar het kan ook voorkomen dat er dan schoolreisjes of dergelijke worden georganiseerd. Een dagje helemaal alleen in het park? Ik ben helaas bang dat dat niet zal gaan lukken.

Heb je een vraag of opmerking? Laat dan hieronder een berichtje achter.

Hellendoorn drukte
4.5 met 67 stemmen

3 Berichten

Annet

34 minuten ago

Bedankt voor de info. Het zou fraai zijn, voor de nederlandse taal, als de "d's" en "t's" op de juiste plek staan in het verhaal. Nu staan ze vaak net verkeerd om. Succes!

PretparkenNederland

34 minuten ago

Beste Annet, Bedankt voor de tip!

Moderator

34 minuten ago

Ben jij naar Hellendoorn geweest en was het druk op deze dag? Op weke dag was dat?

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.