Hellendoorn adres

De locatie van avonturenpark Hellendoorn. Beleef het avontuur in Hellendoorn. Wat is het adres van Hellendoorn eigenlijk?
Zin om lekker te schommelen in het Galjoen schommelschip? Wil jij graag naar beneden scheuren op de Tornado achtbaan? Zie je jouw peuter al genieten van een ritje in de dombomolen of een boottocht in de zwanenmolen? Ga dan naar avonturenpark Hellendoorn en beleef een plezierige dag met meer dan dertig spectaculaire attracties en onvergetelijke shows. Breng een bezoek aan het Casa Magnetica of aan het Gouden Theater Paleis voor een unieke ervaring. Vergeet je zwemkleding niet en trotseer de reusachtige waterglijbaan of het Aquaventura Slidepark voor jouw dagelijkse dosis waterpret. Vanaf 22,50 euro beleef je al een leuke dag uit voor het hele gezin! Lees hieronder verder over het adres van Hellendoorn.

Bekijk hier het adres en de veilingtickets >>

Adres en contact Hellendoorn.

Avonturenpark Hellendoorn ligt in het Overijsselse Hellendoorn, dichtbij de grotere stad Almelo. Het adres van avonturenpark Hellendoorn is Luttenbergerweg 22, 7447 PB Hellendoorn. Je kunt het park telefonisch bereiken van 09:00 uur ‘s ochtends tot 17:00 uur ‘s middags op het nummer 0548 659 159. Voor vragen kun je ook e-mailen naar info@avonturenpark.nl. Het vriendelijke personeel probeert dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Hoe bereik je avonturenpark Hellendoorn?

Avonturenpark Hellendoorn ligt in het driehoekje tussen Almelo, Zwolle en Deventer. Het is vanuit heel Nederland goed te berijden met de auto. Via deze link vind je de snelste route vanaf jouw huis naar dit gezellige familiepark. Je vult simpelweg je postcode in en krijgt dan de snelste route van jouw voordeur naar avonturenpark

Hellendoorn adres
Bron: https://www.avonturenpark.nl/

Hellendoorn te zien. Als je een Tomtom of ander navigatiesysteem gebruikt is het een aanrader om niet het postadres in te vullen, maar avonturenpark Hellendoorn te selecteren als nuttige plaats of bezienswaardigheid. Anders brengt jouw Tomtom je juist niet naar de ingang van het park waar je wilt zijn, maar naar het officiële postadres.

Hoe reis je met de trein, bus of taxi naar avonturenpark Hellendoorn?
Het familiepark is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Afhankelijk van je woonplaats reis je per trein naar Zwolle, Almelo of Deventer. Vanuit deze plaatsen kun je vervolgens met de bus je reis voortzetten naar Hellendoorn. Je kunt ook gebruikmaken van Taxi de Bruin om het laatste stuk naar het avonturenpark af te leggen. Het telefoonnummer van Taxi de Bruin is +31 622905660.

Avontuurlijk Hellendoorn

De centrale ligging van het park maakt avonturenpark Hellendoorn een ideale plek voor een gemoedelijk dagje uit. De attracties die zowel ingesteld zijn op oudere kinderen, alsmede de speeltoestellen voor de allerkleinsten, maakt het park interessant voor alle leeftijdscategorieën.

Een filmpje:

Correcties, opmerkingen, toevoegingen of vragen kunnen hieronder geplaatst worden.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *